Σασμός-Αντώνης-Ευθύμης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε αν ο Φραγκιαδάκης σκοτώνει τον Φαρμάκη.

Δεν τον αδικούμε τον Φραγκιαδάκη…

Ήρθε, είδε και απήλθε. ‘Η τουλάχιστον το σκέφτεται. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι από τους ηθοποιούς που δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον «Σασμό», άλλωστε η καριέρα του μαρτυρά πως δεν θέλει να κάνει μακροχρόνιες εμφανίσεις στη μικρή οθόνη και η παραγωγή τα έχει βρει σκούρα μαζί του αφού ήθελε η δράση του ήρωά του να συνεχιστεί για πολύ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί – Θα κρεμαστεί μια σκηνή που θα καθηλώσει

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη

Το πιο πιθανό λοιπόν είναι ο Αντώνης Φραγκαδιάκης να αποδώσει στο τέλος της φετινής σεζόν δικαιοσύνη και να βάλει τον σκοτεινό αυτό άνθρωπο στη φυλακή.

Κάτι που από την αρχή της σεζόν τού είχε υποσχεθεί πως θα κάνει. Μπορεί όμως και να τον σκοτώσει έτσι ώστε να είναι πιο δραματικό το τέλος του Φαρμάκη και να ευχαριστηθεί το κοινό με μια ωραία σκήνη.

Δείτε ακόμα Μαρία Πρωτόπαππα : Δείτε την Μαρίνα του Σασμού με αγορέ κατάμαυρο μαλλί

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη τρέμει για Αστέρη και Αργυρώ-Η σκοτεινή κατάρα

Μέχρι τότε στον Σασμό ο Αντώνης δίνει την πιο μεγάλη μάχη του. Μία μάχη από την οποία προσεύχονται όλοι να βγει νικητής. Και οι προσευχές του φαίνεται πως εισακούγονται.

Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα και η μαρίνα είναι συνεχώς δίπλα του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσει τον άνδρα που την αγάπησε όσο κανείς, έκανε τόση υπομονή για να γίνει δική του και μπήκε μπροστά για να σώσει τη ζωή της, δεχόμενος εκείνος τη σφαίρα.

Το θαύμα γίνεται και ο Αντώνης ξυπνάει από το κώμα. Ανοίγει τα μάτια του και όλοι κλαίνε από χαρά που διέφυγε τον κίνδυνο. Όμως, τα χαμόγελα σύντομα θα παγώσουν. Κι αυτό γιατί τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά το χτύπημα τη μέρα του γάμου τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ερχεται ο Γιώργης ο πατριός εκβιαστής

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111

Ο Αντώνης ξυπνάει με αμνησία στη σειρά του Alpha αλλά και με άλλα προβλήματα που θα επηρεάσουν πάρα πολύ την καθημερινότητά του. Ο αστυνομικός δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε ποιος είναι ούτε τι κάνει. Λογικό είναι τα χαμόγελα να σκοτεινιάσουν και να αναρωτιούνται όλοι ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Όταν ο Αντώνης ανοίξει τα μάτια του, δεν καταλαβαίνει τι και ποιον βλέπει μπροστά του. Η αμνησία του θα επηρεάσει σημαντικά τη ζωή του, αλλά και τη ζωή της Μαρίνας. Η τελευταία είναι τώρα μία ξένη για τον αστυνόμο. Δεν την κοιτάζει όπως την κοίταζε παλιά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το τέλος – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μπαίνουν στον πάγο

Όλοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν να θυμηθεί αλλά εκείνος δεν θυμάται απολύτως τίποτα. Βυθίζεται στο απόλυτο κενό, κλείνει τα μάτια του και η ψυχολογία του καταστρέφεται. Και όχι μόνο η δική του αλλά και των γύρω του.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Δευτέρα 2ο/03 έως την Τετάρτη 22/03/23

Σασμός – Επεισόδιο 101 (Δευτέρα 20 Μαρτίου)

Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μπαίνουν στον πάγο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας νέος ήρωας σκορπά τον τρόμο

Η Αργυρώ μένει άναυδη με την πρόταση του Αστέρη. Θα την αποδεχτεί; Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να τους κρατήσουν χώρια. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ευδοκία στο γηροκομείο, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τον Λευτέρη.

Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι, που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Παύλος, ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντας να την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα…

 

Σασμός – Επεισόδιο 102 (Τρίτη 21 Μαρτίου)

Σασμός: Έρχεται και άλλος θάνατοςΔείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης ξυπνά και δεν θυμάται κανέναν

Η μετακόμιση του Τόλη δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε, ενώ το άλλοθι που του προσφέρει ο Βαγγέλης φέρνει τη Ντίνα σε δύσκολη θέση. Η Αιμιλία από την άλλη καλείται να απαντήσει στη μετωπική επίθεση της Στέλλας. Η Νάντια αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ dna.

Η προτροπή του Παύλου στην Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία δεν μπορεί να βγει από τη σκέψη της, ενώ ο Αστέρης ελπίζει ακόμα σε μια απάντηση, που θα αργήσει, καθώς ο Σταύρος για πρώτη φορά αρχίζει να θυμάται! Η Μαρίνα βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που της στέρησε τον Αντώνη… και δε θα διστάσει.

Σασμός – Επεισόδιο 103 (Τετάρτη 22 Μαρτίου)

Η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Παντελή και την Άννα. Τα όσα θα τους πει, θα τους κάνουν να ανησυχήσουν για τα μπλεξίματα του Μανόλη. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος παρεμβαίνει για να δώσει λύση στο πρόβλημα. Η Αργυρώ μένει άναυδη από την επίθεση του Σταύρου, την ώρα που η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Σασμός: Η καρδιά του Αντώνη σταματά

Δείτε ακόμη Σασμός: Το όπλο του Μαθιού στα χέρια του Μανώλη

Η Νάντια ανακοινώνει σε Βασιλική και Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA, και οι αντιδράσεις τους θα είναι απρόβλεπτες. Παράλληλα, ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη, για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά από το οποίο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους.

*Την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game στις 23:45.

*Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα προηγηθεί η εκπομπή Pre Game στις 21:00 και η εκπομπή Post Game στις 23:45.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close