Σασμός-Μανώλης-Τζένη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης πέφτει θύμα της Τζένης.

Ε πως να μην θύμα το βούρλο..

Δύσκολες ώρες έρχονται για τον Μανόλη και την Τζένη, στη σειρά Σασμός. Το πάθος του για την πρώην του κολλητού του όλο και φουντώνει. Ο Μανόλης ερωτεύεται έντονα την Τζένη και αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος χαρακτήρας που ταράζει τα νερά στην Κρήτη

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να σκοτώσει το Σταύρο

Ο Νικηφόρος έχει δεθεί έντονα με την Νάντια και δείχνει διαρκώς το ενδιαφέρον του απέναντί της. Εκείνη τον χρησιμοποιεί και “πέφτει” στο ερωτικό αυτό τρυπάκι, με σκοπό να μπει στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Σασμός-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία προειδοποιεί την Στέλλα για τον Ευθύμη

Οι μέρες περνούν και η Νάντια βλέπει πως ο πρώην της έρχεται όλο και πιο κοντά με την Νάντια. Στόχος της είναι να τους χωρίσει, να κάνει τα πάντα για να τους διαλύσει, πριν να είναι αργά..

Όσο η Τζένη προσπαθεί να φέρει κοντά της τον Νικηφόρο, τόσο ο Μανόλης τρελαίνεται, στη σειρά Σασμός. Ακόμη κι όταν εκείνη λέει ψέματα πως είναι έγκυος, ο Μανόλης δεν πτοείται!

Δείτε ακόμη Σασμός: Θάνατος σοκ απο τα πρώτα επεισόδια

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη ομολογεί στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος

Ο Νικηφόρος απομακρύνεται από την Νάντια και ανακοινώνει ξανά τη σχέση του με την Τζένη. Στόχος του είναι να μεγαλώσει αυτό το παιδί, που έρχεται στον κόσμο, σωστά και με αγάπη..

Η Τζένη λυγίζει… Το ψέμα αυτό ξεφεύγει και όλοι μαθαίνουν πως είναι έγκυος. Τι συμβαίνει, όμως, με τον Μανόλη; Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Μανόλης δεν κάνει πίσω. Συνεχίζει να ελπίζει στον έρωτα αυτόν, παρά τα νέα της εγκυμοσύνης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Σασμός-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Άλλωστε, μέσα του ξέρει πως ο Νικηφόρος δε την θέλει πια.. Όλα κρέμονται από μια κλωστή. Θα καταφέρει η Τζένη να βγει από την παγίδα που έστησε;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close