Σασμός : Ο Γεράσιμος νεκρός

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε τον Γεράσιμο νεκρό.

Ααααα γιατί ;;;Πάνω που ερωτεύτηκε το αγòρι … Κρίμα Κρίμα!

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα ακολουθήσει στη σειρά του ALPHA, Σασμός αφού τα γεγονότα δε συνάδουν απαραίτητα με αυτά του βιβλίου. Ωστόσο, οι σεναριογράφοι κάτι θα έχουν στο νου τους για τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα ο οποίος φέρεται να έχει κλείσει να είναι του χρόνου στη σειρά της ΕΡΤ1, «Φλόγα και Άνεμος».

Η ΕΡΤ 1, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σχεδιάζει τη μεταφορά πολλών μυθιστορημάτων. Ένα από αυτά είναι το «Φλόγα και άνεμος» του Στέφανου Δάνδολου, που παρουσιάζει ταν θυελλώδη έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης, με μία πλειάδα εξαίρετων ηθοποιών.
Το σενάριο φέρει την υπογραφή της Ρένας Ρίγγα και η σκηνοθεσία ανήκει στη Ρέινα Εσκενάζυ.

Μέσα από 12 επεισόδια, με ένα εξαίρετο καστ ηθοποιών, έρχονται στο φως τα μυστικά της ερωτικής ιστορίας που κυριάρχησε στην πολιτική και τη θεατρική σκηνή της χώρας.

Σασμός : Ο Γεράσιμος νεκρός

Δείτε επίσης : Σασμός: Η πρώτη βραδιά πάθους Βασιλικής-Μαθιού από το παρελθόν

Ενας έρωτας γεμάτος απρόβλεπτα εμπόδια, που όμως κατάφερε να ζήσει κρυφά και φανερά για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Αθήνα, 1968. Δικτατορία. Η Κυβέλη(Καρυοφυλλιά Καραμπέτη) επισκέπτεται καθημερινά στο νοσοκομείο τον Γεώργιο Παπανδρέου (Άρης Λεμπεσόπουλος) οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σασμός: Τι θα γίνει με τον Αργύρη Πανταζάρα;- O Γεράσιμος νεκρός;

Μεταξύ των ηθοποιών που θα βρεθούν στο καστ της σειράς, εκτός από τον Αργύρη Πανταζάρα, θα είναι και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, που υποδύεται τον Βαγγέλη, αδερφό του Σταύρου στη σειρά Σασμός.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα  Γεράσιμο

Ο Μιχάλης (Δημήτρης Καταλειφός) και η Φωτεινή (Θέμις Μπαζάκα) έρχονται στην πόλη για να εκτελέσουν μια μυσιική αποστολή της καρδιάς, που θα τους συνδέσει με τις μυστικές υπηρεσίες, τον Φώντα(Αργύρης Πανταζάρας)και τη γυναίκα του,Όλγα(Λένα Παπαληγούρα).

Σασμός : Ο Γεράσιμος νεκρός

Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της ιστορίας και στο κέντρο οι δύο πιο σημαντικές οικογένειες στην ιστορία της χώρας.

Πώς, όμως, γνώρισε ο ιδρυτής της μεγάλης πολιτικής δυναστείας την Ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου; Μέσα από το καλειδοσκόπιο σε παράλληλη δράση ακολουθούμε τους ήρωες, την Κυβέλη (Μαρία Παπαφωτίου) και τον Γεώργιο Παπανδρέου (Γιώργος Τριανταφυλλίδης), από τα πρώτα τους χρόνια ως τη γνωριμία, τον έρωτα, τον γάμο και τον χωρισμό τους το 1951. Η ιστορία τους μας ταξιδεύει στη Σμύρνη, στο Παρίσι, στο Βερολίνο και στη Χίο.

Δείτε επίσης : Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Κοντά τους συναντάμε ιστορικές προσωπικότητες της θεατρικής και της πολιτικής σκηνής, όπως τη Μαρίκα Κοτοπούλη (Πέγκυ Τρικαλιώτη), τον Δημήτρη Χορν (Αναστάσης Ροϊλός), τον Μήτσο Μυράτ (Κωνσταντίνος Μπιμπής), και μέλη των οικογενειών,όπως η Μιράντα Μυράτ (Πέγκυ Σταθακοπούλου),την Βαλεντίνη Ποταμιάνου, τον Γιώργο Παπανδρέου του Γεωργίου κ.λπ.

Σασμός : Ο Γεράσιμος νεκρός

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ

Επιπλέον, τον ρόλο της Μαρίας Αδριανού (μητέρα της Κυβέλης) κρατάει η Τάνια Τσανακλίδου σύμφωνα με το mediatime.gr , ενώ τη Ροζίτα Σεράνο υποδύεται η Δωροθέα Μερκούρη. Να σημειωθεί ότι τη μουσική της σειράς, καθώς και το ομότιτλο τραγούδι, υπογράφει ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Θα πέσει νεκρός ο Γεράσιμος στον Σασμο ή θα τον απομακρύνουν με άλλο τρόπο. Η Μήπως θα συνεχίσει παράλληλα μιας και είναι λίγα τα επεισόδια της νέας σειράς; Περιμένουμε εξελίξεις

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close