Σασμός-Λευτέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης περιμένει στην γωνία τον Πάνο και τον Ευθύμη.

Δεν μπλέκεται με τον Λευτέρη και τώρα θα την πάθετε…

Ο Ευθύμης και ο Πάνος ενώνουν τις δυνάμεις τους, σκορπίζοντας τον απόλυτο τρόμο! Ο Λευτέρης συνειδητοποιεί πως πλέον δεν κινδυνεύει μόνον ο ίδιος, αλλά και η μητέρα του, στη σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ήρθε η καταστροφή των Σταματάκηδων

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Ο Πάνος, έχοντας βάλει στόχο να αποκαλύψει τι κρύβει ο “καλός φίλος και συνάδελφος” του Ευθύμη, βάζει τα δυνατά του για να αποδείξει στο αφεντικό πως ο συγκεκριμένος μόνο φίλος του δεν είναι!

Η αποκάλυψη για την μητέρα του Λευτέρη έρχεται στο φως και ο πρωταγωνιστής είναι αναστατωμένος. Αυτή την περίοδο ο ίδιος περνά και μία μεγάλη κρίση στη σχέση του με την Θοδώρα. Όλα γύρω του καταρρέουν.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 52 , 53 , 54 , 55 , 56

Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Ο Πάνος κι ο Ευθύμης ανακαλύπτουν το γηροκομείο κι ετοιμάζουν έφοδο. Αν βρουν την μητέρα του Λευτέρη, τότε θα πάρουν στα χέρια τους τις απαραίτητες πληροφορίες, για να τον καταστρέψουν, στη σειρά Σασμός.

Για καλή του τύχη, ο Λευτέρης βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Παίρνει τη μάνα του από το συγκεκριμένο κέντρο και την μεταφέρει αλλού. Τα στοιχεία της διαγράφονται, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να μη βρίσκουν κάτι ύποπτο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η κηδεία που θα ενώσει όλο το χωριό

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξαφνική διακοπή για την σειρά

Ο Ευθύμης θυμώνει πολύ με τον Πάνο που τον ξεσήκωσε για κάτι “χαζό”. Ο Λευτέρης παραμένει στο πλευρό του ως ο καλός του συνάδελφος, βγάζοντας τον Πάνο εκτός ελέγχου…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close