Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε τον Μανώλη να λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία.

Εντάξει Μανώλη είσαι πολύ πύραυλος αγόρι μου. Αλήθεια. Να ξέρεις σε βρίζει η μισή ΕΛΛΑΔΑ

Εντάξει το τερματίσατε ρε παιδιά … Περιμέναμε πως και πως  τον πολυπόθητο γάμο και πάλι θα θρηνήσουμε;;; Άλλα περίμενα εγώ! Να δω τον λεβέντη τον Μαθιό να χορεύει ,να τον καμαρώσω…

Όπως θα δούμε στο τέλος του πρώτου κύκλου, η ημέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής, αλλά τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως τα περιμένουν. Ο Μανώλης αποφασίζει να καταγγείλει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή. Έτσι πηγαίνει στην αστυνομία και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.

 

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης γεμίζει υποψίες την Βασιλική

Την ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική βρίσκονται στην εκκλησία και ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους παντοτινής αγάπης, ξαφνικά εμφανίζονται οι αστυνομικοί. Πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα, λένε τον Μαθιό και του φοράνε χειροπέδες.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 162 , 163 ,164 , 165

Εκείνος δεν φέρνει την παραμικρή αντίσταση, με τη Βασιλική να καταρρέει μη μπορώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. Είναι κατηγορούμενος για το φόνο του Στεφανή, λένε οι αστυνομικοί, με τη Βασιλική να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Σασμός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή με τον φονιά του Άγγελου

Μόλις αντιλαμβάνεται πως ο άντρας πως ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, είναι υπεύθυνος για το φόνο του πατέρα του γιου της, αρχίζει να ουρλιάζει. Τα όσα θα διαδραματιστούν έξω απο την εκκλησία θα είναι  συγκλονιστικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close