Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης γεμίζει υποψίες την Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Φραγκιαδάκης γεμίζει υποψίες την Βασιλική.

Γιατί να τα τραβάει όλα αυτά ο Μαθιός μωρέ; Επειδή γλίτωσε την Βασιλική από ένα τομάρι, συγγνώμη κιόλας;

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή με τον φονιά του Άγγελου

Στιγμές ευτυχίας ζουν Μαθιός και Βασιλική αφού πλησιάζει η μέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Απαλλαγμένη πλέον η Βασιλική από τις τύψεις για το αν προδίδει τον πρώην σύζυγό της απολαμβάνει την πρόβα του νυφικού και φυσικά δίπλα της είναι το παιδί της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος κουμπάρος στο γάμο Μαθιού Βασιλικης

Ο Νικηφόρος την ενθαρρύνει να χαρεί τη διαδικασία ακόμα και τις στιγμές που εκείνη κάνει πίσω θεωρώντας πως είναι μεγάλη γυναίκα. Εξίσου ενθουσιασμένος είναι και ο Μαθιός που δεν μπορεί να πιστέψει πως το μεγαλύτερο όνειρό της ζωής του, να παντρευτεί τη Βασιλική επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.

Σασμός-Στεφανής-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο παπά Μιχάλης μας συστήνει γιο και εγγονό

Καθώς η αστυνομία όμως, περικυκλώνει το σπιτάκι στο βουνό της οικογένειας Σταματάκη ψάχνοντας στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή κάποιου μέλους της οικογένειας Σταματάκη με τη δολοφονία του Στεφανή η αγωνία κορυφώνεται για όλους.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γεράσιμος φεύγει μετά το θάνατο του πατέρα του

Η Βασιλική δεν σταμάτα να ρωτάει επίμονα τον Μαθιό. “Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Θαρρώ μας έχουν βάλει όλους στο μάτι. Θα του περάσει του Φραγκιαδάκη όταν καταλάβει πως δεν εμπλεκόμαστε.” την καθησυχάζει αλλά εκείνη επιμένει.

Δείτε ακόμα Δημήτρης Ήμελλος: Όσα αποκάλυψε για τον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη στον «Σασμό»

Σασμός-Βασιλική-Στεφανής-

Πώς είναι δυνατόν να ψάχνουν την οικογένεια του δολοφονηθέντος; Τί στοιχεία έχουν και το κάνουν;” τον ρωτάει και ο Μαθιός ανασηκώνει τους ώμους του. Μαζί με την Καλλιόπη προσπαθούν να γλιτώσουν ακόμα μία φορά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close