Σασμός: Ο Μαθιός ξεσπά στον Μανόλη – Κάρφωσέ με να τελειώνουμε

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Μαθιός ξεσπά στον Μανόλη 

Μανόλη δε θα κάνεις τέτοια χαζομάρα λίγο πριν τον γάμο…ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Ο Αμερικάνος με την ομολογία του ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον Μαθιό και το ένοχο μυστικό του. Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Βασιλική, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης αποφασίζει να ανοίξει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκηνή ορόσημο στη πρόβα νυφικού της Βασιλικής

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Αφού ο Αμερικάνος ομολόγησε ότι δεν το έκανε αυτός, σημαίνει πως ο πραγματικός ένοχος βρίσκεται εκεί έξω. Ο Αντώνης είναι πεπεισμένος για την ενοχή του Μαθιού αλλά όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να βρει αποδεικτικά στοιχεία.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα αποτελειώνει τον Καραπάνο

 Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός έχει χάσει τον ύπνο του. Λίγο πριν παντρευτεί την Βασιλική, μία ομολογία του Μανόλη, ένα λάθος του Μαθιού, μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Δεν τον ενδιαφέρει η φυλακή, αλλά η αντίδραση της Βασιλικής και του Νικηφόρου αν μάθουν την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Διακομανώλης φέρνει ξανά άσχημα μαντάτα

 Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Η Καλλιόπη ανησυχεί πως ο γιος της θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα και προσπαθεί να τον ηρεμήσει για να μην κάνει καμία τρέλα. Όμως ο Μαθιός δεν αντέχει άλλο αυτή την συναισθηματική πίεση. Αποφασίζει να βρει τον Μανόλη από κοντά και ξεσπά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη επιτίθεται στον παπά Μιχάλη

Του λέει πως δεν αντέχει να ζει άλλο με αυτό το βάρος. Του εξηγεί τους λόγους που το έκανε και τον προτρέπει να τα πει όλα στην αστυνομία γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη. Την ίδια στιγμή δεν αντέχει και άλλο αυτή την πίεση. “Κάρφωσέ με ρε Μανόλη, να τελειώνουμε” του λέει.

 Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική είναι ολόιδια με τις κòρες της (φωτογραφία)

Ο Μανόλης σαστίζει. Από την μία ξέρει ότι ο Μαθιός δεν είναι φονιάς και θεωρεί ότι πραγματικά αγαπάει την Βασιλική και τον Νικηφόρο. Από την άλλη ζωντανεύει μπροστά στα μάτια του για ακόμη μία φορά η σκηνή του φονικού. Θα καταστρέψει ο Μανόλης την ζωή του Μαθιού ομολογώντας την αλήθεια;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close