Σασμός-Αντώνης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο ερχομός του νέου ήρωα που προβληματίζει τον Αντώνη.

Αχ βρε Αντωνάκη τι κουπί τραβάς και εσύ βρε παιδί μου..

Ο Αντώνης θα στήσει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς. Συγκεκριμένα ο Κώστας, ομολογεί στην Άσπα πως εκείνος σκότωσε τον Άγγελο με την ίδια να τον ηχογραφεί. Όταν η Άσπα πηγαίνει το ηχητικό ντοκουμέντο στις αρχές, συλλαμβάνουν τον Κώστα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια και καταρρέει

Σασμός-Κώστας-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα εκδικηθεί τον Αστέρη για τον χωρισμό του με την Αργυρώ

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνο του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης, προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς που πιστεύει πως ακόμη μία φορά οι Σταματάκηδες την γλίτωσαν και επιτίθεται στον Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος οπλοφορεί και συναντά τον Παύλο;

Σασμός-Κώστας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Η εμμονή του Νικηφόρου να έχει όπλο πάνω του ανησυχεί την Τζένη που ζητά την βοήθεια της Βασιλικής. Η ίδια αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική: «Πρέπει να του μιλήσετε, κυκλοφορεί με το όπλο πάνω του, φοβάμαι μη γίνει κανένα κακό», της επισημαίνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα δούμε τον γάμος της χρονιάς Βασιλικής- Μαθιού

Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός έτοιμος να μιλήσει για τον φόνο του Στεφανή

Ο Μανώλης εξαφανίζεται από το χωριό. την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει αισθήματα για τον Λευτέρη η άφιξη του Ευθύμη στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη και η Αργυρώ τον σταματά τελευταία στιγμή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ

Ο Αντώνης  προσπαθεί να βρει τρόπο να ανακοινώσει στον Παύλο τη σχέση του με τη Μαρίνα και πως οι δυο τους θέλουν να παντρευτούν χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close