Σασμός-Σταύρος-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος θα εκδικηθεί τον Αστέρη για τον χωρισμό του με την Αργυρώ.

Καλά Σταύρο ηρέμησε λίγο…

Οι εξελίξεις που προβάλλονται για την αγαπημένη σειρά του ”Σασμού” είναι καταιγιστικές με το κοινό να μην προλαβαίνει όλα τα συγκλονιστικά, που προκύπτουν στα νέα επεισόδια του Β΄ κύκλου.

Η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ είναι κάτι που απασχολεί τους πάντες μιας και έχουμε κάποια δείγματα, πως θα έρθουν κοντά, πιο κοντά από ότι είναι τώρα. Για το αν όμως θα γίνουν ζευγάρι απάντησε ο παπάς του χωριού την Δευτέρα 3/10 στην εκπομπή Happy day.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος οπλοφορεί και συναντά τον Παύλο;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

«Αν τα βρουν ο Αστέρης και η Αργυρώ τελείωσε η σειρά. Εμείς θέλουμε ο Σασμός να γίνει στην ώρα του για να τελειώσει η σειρά στην ώρα της. Οι ανατροπές είναι πολλές». 

Θάνατοι, δολοφονίες, συλλήψεις, γάμοι και χωρισμοί είναι μερικά από τα γεγονότα, που βλέπουμε να διαδραματίζονται στο Σασμό, με τη συμφιλίωση ωστόσο ανάμεσα στις 2 οικογένειες να μη συμβαίνει.

Η Αργυρώ μεγαλώνει το παιδί του Αστέρη με τον Σταύρο, η σχέση όμως του ζευγαριού δε φαίνεται να κυλάει ευχάριστα. Ο άντρας καταλαβαίνει τις διαφορές και αρχίζει να διαμαρτύρεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα δούμε τον γάμος της χρονιάς Βασιλικής- Μαθιού

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός έτοιμος να μιλήσει για τον φόνο του Στεφανή

Από την άλλη ο Αστέρης στέλνει κάποια μηνύματα στο κορίτσι και αυτή θα είναι η πρώτη ρήξη σε Αργυρώ και Σταύρο. Η ίδια ζητάει από τον Βρουλάκη να μην την ενοχλεί και εκείνος αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη για το καλύτερο όλων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη και η Αργυρώ τον σταματά τελευταία στιγμή

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ

Τότε είναι που η Βρουλάκη λυγίζει και πηγαίνει να τον σταματήσει στο αεροδρόμιο λέγοντας του πως δεν είναι ανάγκη να αφήσει τον τόπο του εξαιτίας της…Και αυτή είναι μια σκηνή, που βλέπει ο Γιαννιώτης σύντροφος, βγαίνει από τα ρούχα του και βγάζει έναν άλλον εαυτό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου

Σασμός: Ο Αστέρης αποφασισμένος για εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Χωρίζει με την Βρουλάκη, καθόλου ήρεμα ωστόσο θέλοντας να πάρει εκδίκηση…Θα μάθει άραγε ποτέ ο Αστέρης πως ο Σταύρος δεν είχε γιο αλλά ο ίδιος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close