Σασμός-Στέλλα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια και καταρρέει.

Βρε παιδιά πραγματικά δεν είναι μια κούκλα;;

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη συνέχεια του «Σασμού» με τη Στέλλα να μαθαίνει την αλήθεια για τον Αστέρη και την Αργυρώ και το νεφρό που τους ενώνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα εκδικηθεί τον Αστέρη για τον χωρισμό του με την Αργυρώ

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος οπλοφορεί και συναντά τον Παύλο;

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου κι η δικηγόρος θα πληγωθεί για ακόμη μια φορά, αφού καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμία ελπίδα πλέον με τον Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Σασμός: Η Στέλλα διεκδικεί τον Αστέρη;

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα δούμε τον γάμος της χρονιάς Βασιλικής- Μαθιού

Η κατάσταση της υγείας του Σταματάκη επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Ο Αστέρης δε θα αργήσει να καταλήξει στο νοσοκομείο, ενώ μία βομβιστική επίθεση τον φέρνει σε μεγάλο κίνδυνο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός έτοιμος να μιλήσει για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη και η Αργυρώ τον σταματά τελευταία στιγμή

Η Στέλλα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι συμβαίνει με την υγεία του Αστέρη, σύμφωνα με το youfly, και δε θα αργήσει να κάνει ερωτήσεις σχετικά με το νεφρό του.

Ο Μαθιός θα της αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ προκειμένου να γίνει καλά κι η Στέλλα πέφτει στα πατώματα, στο «Σασμό».

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου

Από τη μία, ανησυχεί για τον υγεία του ανθρώπου που αγάπησε πραγματικά, κι από την άλλη συνειδητοποιεί πόσο πολύ ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με την Αργυρώ. Η Στέλλα πλέον γνωρίζει ότι δεν έχει καμία ελπίδα με τον Αστέρη και ο πόνος της είναι μεγάλος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

Καταρρέει στο νοσοκομείο και απαρηγόρητη προσπαθεί να βρει κουράγιο να σταθεί ξανά στα πόδια της. Πώς θα μπορέσει να ξεπεράσει την αποκάλυψη της αλήθειας; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close