Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler για τη σειρά (βίντεο)

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πολύ ανατρεπτικές. Ο Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος Μαθιός που έχει προκαλέσει φρενίτιδα, μέσα από τη συνέντευξή του, δίνει spoiler για τη σειρά

ΜΑΘΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ελά και όλα καλά θα πάνεεεεε

Λίγο πριν επιστρέψει ο Σασμός στις οθόνες μας με τον δεύτερο κύκλο, ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Alpha Τώρα. Ο Μαθιός, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας τους. Πώς θα καταλήξει αυτός ο πολυσυζητημένος ήρωας της δημοφιλούς σειράς του Alpha;

Δείτε ακόμη Σασμός: Γνώριζε τα πάντα και δεν μιλούσε τόσα χρόνια;

Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler για τη σειρά (βίντεο)

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα έρθει η συμφιλίωση

«Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο», είπε αρχικό Δημήτρης Λάλος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό- Έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα διεκδικήσει ο Αστέρης το παιδί

Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler για τη σειρά (βίντεο)

«Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα.

Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλος… όλοι αυτοί να απαγορευθούν. Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως», κατέληξε ο Δημήτρης Λάλος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close