Σασμος: Ο Μαθιός έξαλλος απειλεί θεούς και δαίμονες

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού o Μαθιός έξαλλος απειλεί θεούς και δαίμονες.

Ποιος είδε τον Μαθιό και δεν φοβήθηκε……

Η Νάντια με τα αποτελέσματα του τεστ DNA στα χέρια της, πηγαίνει να βρει το Νικηφόρο. Και οι δυο τους περίμεναν με αγωνία αυτή τη στιγμή, ξέροντας πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτό που γράφει το χαρτί θα αλλάξει όλη τη ζωή τους. Τώρα η Νάντια στέκεται μπροστά του και του ανακοινώνει πως στις φλέβες τους δεν κύλα το ίδιο αίμα, δεν είναι αδέρφια όπως μπορεί να νόμιζα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η καρδιά του Αντώνη σταματά

Σασμος: Ο Μαθιός έξαλλος απειλεί θεούς και δαίμονες

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Αργυρώ φεύγει για Αυστραλία με το παιδί

Τι σημαίνει όμως αυτό στα αλήθεια; Μήπως ότι ο Νικηφόρος δεν είναι τελικά ο γιος του Στεφανή αλλά του Μαθιού; Το τεστ DNA που έκανε εκείνος πολύ καιρό πριν δεν το διάβασε ποτέ και τώρα νέες αμφιβολίες φυτρώνουν μέσα του. Η Νάντια από την άλλη θεωρεί ότι η μητέρα της έκανε κάποιο λάθος και πως τελικά δεν ήταν  πατέρας της ο Στεφανής. Ανακοινώνει τα αποτελέσματα και στην Βασιλική με το Μαθιό, η οποίοι αντιδρούν με τελείως διαφορετικό τρόπο.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Σασμος: Ο Μαθιός έξαλλος απειλεί θεούς και δαίμονες

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Πατέρας του Σταύρου έρχεται για να απειλήσει την Αργυρώ

Εκείνη στεναχωριέται που η Νάντια δεν ανήκει στην οικογένεια τους, αφού την έχει αγαπήσει πολύ, ενώ Μαθιός συνεχίζει να την αντιμετωπίζει με μεγάλη δυσπιστία, θεωρώντας πως μπήκε στη ζωή τους, με τη δική της ατζέντα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Φαρμάκης πάει στο νοσοκομείο που έχουν τον Αντώνη

Σασμος: Ο Μαθιός έξαλλος απειλεί θεούς και δαίμονες

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Φαρμάκης διαβάζει το γράμμα του Κώστα και εκβιάζει τον Μαθιό

Ο Μαθιός κατηγορεί την κοπέλα ότι ο Ευθύμης την έστειλε στο σπίτι τους για να τον ελέγξει. Στη συνέχεια πηγαίνει και βρίσκει την φίλη της μαμάς της Νάντιας. Η Ξένια του λέει πως η φίλη της πραγματικά αγάπησε τον Στεφανή και μάλλον ήθελε να ελπίζει πως η Νάντια ήταν παιδί του.

Η ίδια η Νάντια μπερδεμένη όσο ποτέ, νιώθει πλέον σίγουρη μόνο για ένα πράγμα: Δεν είναι ερωτευμένη με το Μανόλη, όπως ούτε κι αυτός είναι ερωτευμένος μαζί της. Οι δυο τους αποφασίζουν να παραμείνουν φίλοι, την ώρα που η Αιμιλία παίρνει την δυσκολότερη απόφαση στη ζωή της και ανακοινώνει στον Παύλο ότι δεν μπορούν να έχουν κανένα μέλλον μαζί.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μεγάλη ανατροπή Το όπλο λείπει απ την κρυψώνα

Σασμος: Ο Μαθιός έξαλλος απειλεί θεούς και δαίμονες

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Μαρίνα πάει να σκοτώσει τον Φαρμάκη

Αυτός συντρίβεται, την ώρα που Ευθύμης κάνει την κίνηση ματ και στέλνει τον Βαγγέλη στο σπίτι του Τόλη να φωτογραφίσεις τα έγγραφα που χρειάζεται. Ανάμεσα τους είναι και το γράμμα του Κώστα, μέσα από το οποίο ο Ευθύμης, θα μάθει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή και τον Μαθιό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close