Σασμός-Μαθιός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός τρελαίνεται με την μάνα του.

Καλά σιγά σιγά όλοι θα τρελαθείτε και μετά ποιος πιάνει ποιον…

Οι συμπλοκές και τα αιματηρά σκηνικά δε σταματούν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού με την Καλλιόπη να αποφυλακίζεται και να επιστρέφει σε μια πραγματικότητα, που είχε χάσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία προσπαθεί να πείσει την Στέλλα να κάνει πίσω στην υπόθεση με τον Ευθύμη

Έτσι λοιπόν μένει άγρυπνη στο σπίτι της, καθώς μετά την επίθεση στον Αστέρη φοβάται τα χειρότερα. Αποφασίζει να πάρει ένα όπλο και το έχει συνέχεια μαζί της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη κυκλοφορεί και οπλοφορεί

Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης σε συμμαχία με την εισαγγελέα

Ο Μαθιός από την άλλη μπορεί να μένει τη Βασιλική αλλά επισκέπτεται συχνά τη μαμά του και έτσι εντόπισε πάνω της το όπλο και τρόμαξε. Η Καλλιόπη έχει χάσει τον ύπνο της στο «Σασμό» κι ο Μαθιός αρχίζει να αγωνιά για τη μητέρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Η καπετάνισσα βρίσκεται στο σαλόνι και την έχει πάρει ο ύπνος όταν ο γιος της την πλησιάζει και την σκουντάει. Η Καλλιόπη πετάγεται και τρομάζει. «Μάνα, τι το θες το όπλο;», τη ρωτάει και κοιτάει σοκαρισμένος. Η Καλλιόπη προσπαθεί να του εξηγήσει, αλλά ο Μαθιός ξέρει πολύ καλά γιατί η μητέρα του κυκλοφορεί οπλισμένη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λέει στον Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Σασμός-Παύλος-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιά

Γρήγορα θα αναμετρηθεί με τον Παύλο, αλλά η μοίρα θα τους φέρει αντιμέτωπους με άλλες καταστάσεις που θα τους αλλάξουν τη ζωή. Τα νέα επεισόδια που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται καθηλωτικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close