Σασμός-Λευτέρης-Εισαγγελέας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης σε συμμαχία με την εισαγγελέα.

Ο Λευτεράκης δεν μας τα λέει καλά μου φαίνεται…

Η Θοδώρα προσπαθεί να αποφύγει τον Λευτέρη όμως εκείνος δεν το βάζει κάτω. Η κοπέλα αυτή που του έκανε τεράστια εντύπωση από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Κρήτη, αν κι έχει αναλάβει ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολη περίπτωση.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Σασμός-Λευτέρης-Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λέει στον Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Ενώ όμως την αναζητά, στο μαγαζί του εμφανίζεται η Νάντια, μια πληγωμένη κοπέλα που έρχεται αναζητώντας την ταυτότητα της. Αντίθετη πορεία ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο Αστέρης, ο οποίος μετά από όσα έχουν συμβεί ανακοινώνει στους δικούς του ότι θα φύγει από το νησί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιά

Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Την ίδια στιγμή η σχέση της Αργυρός με τον Σταύρο πέρνα μία ακόμα σοβαρή κρίση και οι δυο τους απομακρύνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ.

Η Θοδώρα με το Λευτέρη, αντιθέτως, έρχονται όλο και πιο κοντά όμως με μια ενέδρα που σχεδιάζει ο Αντώνης μπορεί να τινάξει τη σχέση τους, αλλά και τη ζωή του Λευτέρη στην Κρήτη στον αέρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Σασμός: Τραγουδίστρια σε μπαρ γίνεται η Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο μεγαλύτερος φόβος του Αντώνη και της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα

Η έφοδος που κάνει η αστυνομία στα φορτηγά που αποβαίνει άκαρπη, αφού δεν βρίσκουν κανένα όπλο στα κιβώτια που μεταφέρονται. Έτσι, το επόμενο κιόλας πρωί ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Ευθύμη όποιος έχει αρχίσει να το υποψιάζεται.

Η Αιμιλία, που έχει συμμαχήσει μαζί του κρυφά, του ζητά να συναντηθούν μυστικά και τον προειδοποιεί ότι η κάλυψη του κινδυνεύει… Και η Καλλιόπη από τη μεριά της επιδιώκει μία συνάντηση με τον Παύλο προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός

Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Χαμός με Σταύρο και Αστέρη στο μνημόσυνο

Η απόφαση του Αστέρη να φύγει την έχει πικράνει και παράλληλα θέλει να προστατεύσει τον Μαθιό, σύμφωνα με το 7Μέρεςtv, οποίος σχεδιάζει ξανά το γάμο του…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close