Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά  – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές καθώς ο Νικηφόρος ξεσπά  –  Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό.

Νικηφόρε μου να ξέρεις πως σε συμπαθούμε πολύ και συμπάσχουμε. Αλλά πρέπει να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου τώρα βρε παιδάκι μου. Και αυτή η δόλια η Βασιλική δεν έχει περάσει και λίγα. Αστην να χαρεί λίγο …

Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Δείτε επίσης : Σασμός : Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην αγαπημένη μας σειρά Σασμός, καθώς ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον έρωτα της μάνας του, Βασιλικής, με το Μαθιό.

Μπορεί η σχετική σκηνή να μην έχει γυριστεί ακόμη, το σίγουρο όμως είναι ότι έρχεται και θα συζητηθεί αφού πρόκειται για μια πολύ δυνατή σκηνή. Κάποιοι έσπευσαν να προβλέψουν ότι θα δούμε άλλη μια επική σκηνή, όπου ο Γιώργος Αμούτζας (που υποδύεται τον Νικηφόρο Σταματάκη) θα ξεδιπλώσει και πάλι το ταλέντο του μέσα από το συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Δείτε επίσης : Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με την Καλλιόπη

«Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό»

Ο νεαρός Σταματάκης όταν μαθαίνει το μυστικό της μάνας του σοκάρεται. Δεν θέλει να το πιστέψει. Λίγους μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του ένα ακόμη μυστικό που βγαίνει στη φόρα και αφορά την ίδια του τη μάνα έρχεται να του δώσει τη χαριστική βολή. Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αγαπημένη του μητέρα είχε σχέση με το Μαθιό σύμφωνα με το youfly.com  .

“Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό” θα δούμε να λέει με δάκρυα στα μάτια ο Νικηφόρος στη μητέρα του τη Βασιλική που θέλει “να ανοίξει η γη να την καταπιεί” στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 99 ,100 , 101 , 102

Το χτύπημα είναι μεγάλο για το Νικηφόρο ο οποίος δείχνει να μη μπορεί να το διαχειριστεί. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close