Σασμός-Τζένη-Νικηφόρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Νικηφόρος μαθαίνει την πλεκτάνη της Τζένης. 

Μια του κλέφτη…δυο του κλέφτη Τζένη!

Όταν έμαθε πως μπορεί να γίνει πατέρας, δεν του ήταν εύκολο. Όμως τελικά, ο γιος της Βασιλικής που κατά καιρούς έχει διχάσει τους γύρω του με τις πράξεις του, αποφάσισε όχι μόνο να αναγνωρίσει το παιδί αλλά και να κάνει μια νέα αρχή με την Τζένη.

Δείτε ακόμα Δείτε τον Τόλη από τον Σασμό 11 χρόνια πριν σε γνώστη σειρά -Αγνώριστος

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός : Μέσα στα αίματα παρακαλά για ένα θαύμα

Καθώς όμως η αλήθεια τελικά πάντα βγαίνει μπροστά, μαθαίνει εν καιρώ πως η εγκυμοσύνη της πρώην αγαπημένης του ήταν ένα κόλπο για να τον προσεγγίσει. Εκείνος δεν θέλει να τη δει μπροστά του, ενώ εκείνη βυθίζεται στην ντροπή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ελενα εισβάλει στη σειρά

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός παραδίνεται

Θέλει να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να αλλάξει τα λόγια που του είπε, όμως δεν μπορεί. Στο πλευρό της θα βρεθεί μόνο η Θοδώρα που ήξερε από την αρχή την «απάτη» της και θα προσπαθήσει να την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα πιάνει στο κρεβάτι το Λευτέρη με μια άλλη γυναίκα

Σασμός-Τζένη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το σκοτεινό μυστικό του Παύλου

Όμως τίποτα δεν θα μπορέσει να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη της, γιατί μέσα της βαθιά ξέρει πως έχει χάσει οριστικά τον Νικηφόρο από τη ζωή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close