Σασμός-Παύλος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε το σκοτεινό μυστικό του Παύλου.

Πόσα σκοτεινά μυστικά πια αυτός ο άνθρωπος;

Ο Παύλος -το είδαμε από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του στην Άνω Ποριά- είναι αγιάτρευτα ερωτευμένος με την Αιμιλία, την εισαγγελέα που επιβλέπει τις έρευνες στην περιοχή στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού». Η περιπέτεια της σχέσης τους ξεδιπλώθηκε καθώς βλέπαμε τα επεισόδια, όμως παραμένουν πολλά σκοτεινά σημεία.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται νέα εγκυμοσύνη;

Σασμός-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένας βοσκός λύνει τον γρίφο

Παύλος και Αιμιλία ήταν παντρεμένοι και απέκτησαν ένα αγόρι.

Ο Δημήτρης, ο γιατρός σύζυγος της εισαγγελέως σε αυτή τη φάση, ήταν αδελφικός φίλος τους, όπως και ο παπά Μιχάλης. Όμως, στο μυαλό του Παύλου προτεραιότητα είχε πάντα η τιμή των Βρουλάκηδων και μετά από την δολοφονία του ξαδέρφου του, πατέρα της Αργυρώς, από τον Βασίλη Σταματάκη, οργάνωσε την αντεκδίκηση της οικογένειας.

Σε συνεργασία με τον Ευθύμη, φρόντισαν ο Σταματάκης να πέσει νεκρός μετά από επίθεση στις φυλακές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το χωριό.

Δείτε ακόμα Σασμός : Ο Τόλης μιλά για όλα

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι 3 βαρβάτοι πρωταγωνιστές που αποχωρούν από τη σειρά

Την εξαφάνιση του Παύλου οργάνωσε ο παπά Μιχάλης, ο οποίος φοβήθηκε ότι η βεντέτα να πάρει έκταση και θα κινδυνεύσουν όλοι στο χωριό. Ο παπά Μιχάλης είναι επίσης ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε τον «θάνατο» του γιου του Παύλου και της Αιμιλίας, από τον φόβο ότι αργά ή γρήγορα θα έβρισκε τραγικό θάνατο από χέρι Σταματάκη.

Η επιστροφή του Παύλου στο χωριό με διαφορά ελάχιστου χρόνου από την Αιμιλία και τον Δημήτρη ξύπνησε αισθήματα που οι ήρωες είχαν θάψει μέσα τους από καιρό.

Παύλος και Αιμιλία ήρθαν πιο κοντά με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να εγκαταλείψει την Κρήτη για λίγο καιρό, για να δώσει στη γυναίκα του την ευκαιρία να εξετάσει τα αισθήματά της και να αποφασίσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα μαθαίνει πως ο γιος της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Όπως είδαμε, Παύλος και Αιμιλία θα υποκύψουν στον πειρασμό να αναβιώσουν το πάθος που τους ένωνε παλιά. Όμως, κάποια γεγονότα και η ανάμιξη του Ευθύμη την βάζουν σε υποψίες.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού»

Για να προστατεύσει τη «δουλειά» του, ο Ευθύμης, ο οποίος καταλαβαίνει ότι είναι στο στόχαστρο των αρχών, προειδοποιεί την Αιμιλία: «Σταμάτα να ψάχνεις. Αλλιώς θα βρεις πράγματα που δεν θέλεις να δεις».

Και ο Δημήτρης, επιστρέφοντας στο χωριό, θα απευθύνει ένα μοναδικό ερώτημα στον παιδικό φίλο του. «Πότε είχες σκοπό να πεις στην Αιμιλία ότι είσαι ένας κοινός φονιάς Παύλο;».

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης εκδικείται για τον αδερφό του

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης εκτός από το γράμμα έχει και άλλα μυστικά

Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιο είναι το μυστικό που συνδέει τον Παύλο, τον Δημήτρη και τον Ευθύμη. Τι περιέχει ο φάκελος που ο Δημήτρης παρέδωσε στα χέρια της Στέλλας για να τον δώσει στην εισαγγελέα αν κάτι απρόοπτο του συμβεί και πως επηρεάζει τον Παύλο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close