Σασμός: Παιχνίδι κορώνα γράμματα για την ζωή του Μαθιού

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε παιχνίδι κορώνα γράμματα για την ζωή του Μαθιού.

Μαθιό κάτι πρέπει να γίνει με την πάρτη σου το ξέρεις ε;

Με τέτοιο μοιάζει ο δεύτερος κύκλος του Σασμού, ο οποίος θα αρχίσει να ξετυλίγεται σε μερικές μόνο μέρες στις οθόνες μας. Η δολοφονία του Άγγελου, η σύλληψή του από τον Φραγκιαδάκη και η ταυτόχρονη άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στην Κρήτη δημιουργούν ένα νέο φαύλο κύκλο πόνου, αίματος και εγκλημάτων που αναζητούν τιμωρία. Όμως πότε θα έρθει αυτή και, κυρίως, πως;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα δίνει εντολή θανάτου για τον Κώστα

Σασμός: Αποκλειστικό έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Δημήτρης έκλεψε τη γυναίκα του Παύλου και τον τρέμει

Μετά το αγωνιώδες όσο και το αινιγματικό φινάλε της πρώτης σεζόν του Σασμού ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής που όλοι τόσο πολύ ήθελαν να δουν να ολοκληρώνεται επιτέλους με ένα γάμο, μένει και πάλι μετέωρος.

Εκείνος συλλαμβάνεται για ένα έγκλημα που δεν έκανε, το φόνο του Άγγελου Βρουλάκη ενώ ταυτόχρονα το μεγάλο του έγκλημα, η δολοφονία του, Στεφανή παραμένει ατιμώρητο.

Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler για τη σειρά (βίντεο)

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Αργυρώ απειλεί τον Αστέρη

Κι εκείνη μένει για άλλη μία φορά να θρηνεί την αγάπη της και να αναρωτιέται πού ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια και ποιος είναι στα αλήθεια ο άνθρωπος που αγάπησε με όλη τη δύναμη της ψυχής της.

Φυσικά, οι απαντήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν και αυτή τη φορά θα είναι καταιγιστικές, όπως και οι εξελίξεις στη σειρά που πέρσι έσπασε τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Κομβικό ρόλο σε αυτές θα έχει η Καλλιόπη, που ξέρει καλύτερα απο όλους  ποιος είναι ο Παύλος και τι ακριβώς σημαίνει η επιστροφή του στην Κρήτη. Το μένος που τρέφει απέναντι στους Σταματάκηδες είναι μεγάλο και η ίδια ανέκαθεν τον θεωρούσε υπεύθυνο για τη δολοφονία του άνδρα της, του Βασίλη μέσα στη φυλακή.

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Το πεθαμένο παιδί του Παύλου Βρουλάκη

Τώρα, βλέποντας τον ξανά απέναντί της, καταλαβαίνει ότι έχει έρθει για να εκδικηθεί για το αίμα των Βρουλάκηδων που χύθηκε τα τελευταία χρόνια, πρώτα του Πετρή και τώρα του Άγγελου. Ξέρει καλά ότι ο στόχος του θα γίνει ο Μαθιός και πρέπει να τον προστατέψει από μία παρόμοια επίθεση μέσα στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άνω Ποριά έχει στραφεί εναντίον της οικογένειας Σταματάκη.

Γι’ αυτό και θα παραδοθεί η ίδια στον Αντώνη, ομολογώντας το φόνο του Άγγελου, ελπίζοντας ότι η δική της φυλάκιση θα ηρεμήσει τα πνεύματα και θα ξεδιψάσει το πάθος του Παύλου για εκδίκηση. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό θα τον εξοργίσει ακόμη περισσότερο.

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Απλώς θα επιλέξει να χαρίσει έστω και για την ώρα τη ζωή στο Μαθιό, μη θέλοντας να βάλει στο στόχαστρο τη μόνη Βρουλάκι που έχει απομείνει, την Αργυρώ. Αυτό θα τον κρατήσει από το να τραβήξει τη σκανδάλη και να κυλίσει για άλλη μία φορά το χωριό στο αίμα, που σίγουρα θα ξεκινήσει ένα νέο, ακόμα πιο σκληρό κύκλο βίας…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close