Σασμός: Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και σκοτεινοί χαρακτήρες ταράζουν τους ήρωες

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τα κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και σκοτεινοί χαρακτήρες ταράζουν τους ήρωες.

Πόσα να αντέξει ένας απλός τηλεθεατής βρε παιδιά; Δεν μας τα φέρνουν με το μαλακό τουλάχιστον;

Η δραματική σειρά του Alpha, Σασμός κατάφερε την περασμένη σεζόν να τερματίσει στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης και να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με τις καταιγιστικές εξελίξεις της. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται το Σεπτέμβριο με νέα πρόσωπα και ιστορίες που θα κλονίσουν τη ζωή και την καθημερινότητα των ηρώων.

Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Ωστόσο, εκτός από τις ιστορίες που ήδη είναι ανοιχτές, νέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι και ισχυρά διλλήματα έρχονται να δημιουργήσουν περισσότερη δράση στις εξέλιξης της σειράς.

Σασμός: Παιχνίδι κορώνα γράμματα για την ζωή του Μαθιού

Δείτε ακόμη Σασμός: MEΓΑ αφιέρωμα με spoilers για τις ζωές των πρωταγωνιστών στο Β Κύκλο

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, τον Βρουλάκηδων τον Σταματάκιδών, να αναπυρώνεται. Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας και καθοριστικές καταστάσεις γκρεμίζουν τις οποίες σταθερές.

Καινούργια πρόσωπα έρχονται από το παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς τους αλλά και τα συναισθήματά τους.

Σασμός : Η Αργυρώ απειλεί τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Παιχνίδι κορώνα γράμματα για την ζωή του Μαθιού

Οι νεκροί ξεβράζονται από τη θάλασσα και ζητούν εκδίκηση. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος, θάνατος και στο φινάλε απομένει να αποδειχθεί ή όχι το κραταιά ως θάνατος αγάπη.

Όπως θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

Σασμός : Η Αργυρώ απειλεί τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Αργυρώ απειλεί τον Αστέρη

Η δολοφονία του Άγγελου ανοίγει έναν νέο κύκλο καταθέσεων, ανακρίσεων, συλλήψεων αλλά και βεντέτας. Όλοι είναι σίγουροι πως οι Βρουλάκηδες δεν θα αφήσουν ακόμη έναν θάνατο ατιμώρητο και η Καλλιόπη τρέμει για τη ζωή των γιων της.

Ωστόσο, νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά και μεγάλες ανατροπές φέρνουν τα πάνω-κάτω θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης. νέοι χαρακτήρες

Σασμός : Η Αργυρώ απειλεί τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα δίνει εντολή θανάτου για τον Κώστα

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι η μεταγραφή-έκπληξη του Σασμού στον δεύτερο κύκλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έγραψε ιστορία στις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά του Alpha που φέτος έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή έρχεται απο τον Παπά Μιχάλη και την Καλλιόπη

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε επίσης : Σασμός: Το πεθαμένο παιδί του Παύλου Βρουλάκη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι από τους ηθοποιούς με φαν κλαμπ στα social media και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό

Ο Λευτέρης Ορφανός (Γιώργος Γεροντιδάκης ), είναι ένας μυστικός αστυνομικός από τα κεντρικά της Αθήνας και θα μπει για τα καλά στη ζωή των ηρώων στην αγαπημένη σειρά Σασμός, στο B κύκλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Το πραγματικό του όνομα είναι  Γιώργος Βιδάλης.  Ο ίδιος ο Λευτέρης Ορφανός ,έχει μπει σε μυστική αποστολή τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη δίπλα στον Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής) παρακολουθεί  τις κινήσεις του ,κερδίζει την εμπιστοσύνη το,υ και ενημερώνει τους ανωτέρους του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό- Έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1

Στόχος του είναι να ξεσκεπάσει όχι μόνο τον Φαρμάκη αλλά και το συνεργάτη του με τον οποίο κάνει λαθρεμπόριο όπλων.  Η ζωή του μπαίνει σε κίνδυνο πολλές φορές ,ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα τον δούμε να εντυπωσιάζεται και να ερωτεύεται.

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Ο Ευθύμης Φαρμάκης κολλητός του Παύλου

Ένας νέος κι αδίστακτος χαρακτήρας εισβάλλει στα νέα επεισόδια. Ένας άνθρωπος της νύχτας, με απώτερο στόχο το κέρδος… Ο Ευθύμης Φαρμάκης (Δημήτρης Αλεξανδρής), έρχεται στη σειρά Σασμός για να αλλάξει τα δεδομένα.

Σασμός: Ο σκοτεινός ρόλος του Ευθύμη Φαρμάκη

Ο χαρακτήρας αυτός συνδέεται άρρηκτα με τους Βρουλάκηδες. Το ίδιο θα κάνει σταδιακά και με τους Σταματάκηδες, φέρνοντας τις δύο οικογένειες αντιμέτωπες. Είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και δρα παράνομα κι επικίνδυνα.

Ο Ευθύμης είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσιρκα, είναι καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.

Ο στόχος του Ευθύμη Φαρμάκη, στη σειρά Σασμός

Σασμός: Ο σκοτεινός ρόλος του Ευθύμη Φαρμάκη

Ο Ευθύμης μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες -φυσικά- του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί έκτοτε να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του.

Δείτε επίσης : Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης φτάνουν στα άκρα

Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας. Βέβαια, το παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα. Ο νέος αστυνόμος που μπαίνει στη σειρά, ετοιμάζεται για το μεγάλο του χτύπημα . Θα καταφέρει ο Ευθύμης να επιβιώσει;

Παυλός Βρουλάκης

Ο Παύλος είναι ο πρώτος ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο κλειστό με δυναμικό χαρακτήρα . Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πως ο Παύλος είχε παντρευτεί την Αιμιλία( Γιώτα Φιέστα) και μαζί είχαν  αποκτήσει ένα αγοράκι το οποίο πνίγηκε μικρό. Αυτό το τραγικό γεγονός μάλιστα χώρισε τον Παύλο από τη γυναίκα του Αιμιλία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό προστατεύει ο Παπά Μιχάλης τον Βρουλάκη

Σασμός: Το πεθαμένο παιδί του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Παρόλο που είχαν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλο. εκείνη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το θάνατο του παιδιού της και μάλιστα τον κατηγόρησε κάποια στιγμή για ότι συνέβη.  Λίγα χρόνια μετά, ο Βασίλης Σταματάκης σκότωσε τον Μάρκο, τον αγαπημένο του ξάδερφο.

Αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τον Παύλο καθώς έχασε και τον ξάδερφό του που τον είχε σαν μικρό του αδερφό, μιας και είχαν μεγαλώσει μαζί . Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και η βεντέτα συνεχίστηκε μέχρι τη στιγμή που όλοι έμαθαν πως Παύλος πνίγηκε στη θάλασσα.

Σασμός: Το πεθαμένο παιδί του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τα λογικά της

20 χρόνια μετά επιστρέφει σε μία τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη και δίψα να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, καθώς εξαιτίας τους η οικογένειά τους θρηνεί ακόμα μέλος. τον Άγγελο.

Η παρουσία του χαροποιεί τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα αλλά τρομοκρατεί την Καλλιόπη. ο παπαμιχάλης θα προσπαθήσει να τον πείσει να φύγει ξανα, αλλά ο Παύλος θα έχει μία άγρια σύγκρουση με τον Μαθιό και θα είναι έτοιμος για όλα. Θα είναι ο Παύλος αυτός που θα σκοτώσει τον Μαθιο;

Θα το δούμε στη συνέχεια.

Η Αιμιλία (Γιώτα Φέστα)

Η Αιμιλία (Γιώτα Φέστα) είναι εισαγγελέας με μία σπουδαία καριέρα. Είναι η πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη και όταν ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός, η Αιμιλία κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της να μαζέψεις  δύναμεις και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Τότε παντρεύτηκε το Δημήτρη Mαραθάκη ( Μάνο πετούση)

Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

ενώ είναι στενή φίλη της Σόφιας (Νεκταρία Γιαννουδάκη)

Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άνω Ποριά έχει στραφεί εναντίον της οικογένειας Σταματάκη.

παρόλο που ο γάμος της με το Δημήτρη είναι ήρεμος και ευτυχισμένος όταν ενημερώνεται πως ο Παύλος επέστρεψε τον συναντά κι όλα αλλάζουν.  Η Αιμιλία μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν και παλιές πληγές ανοίγουν ξανά. Η Αιμιλία είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Παύλο…

Δημήτρης μαραθακης Μάνος πετούσης Ο Δημήτρης είναι διευθυντής χειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και αφοσιωμένος στη δουλειά και την οικογένειά του είναι ο σύζυγός της αιμιλίας Γιώτα φέστα ο Δημήτρης σαν καλός φίλος του

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close