Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος θα χτυπήσει πίσω απο την πλάτη του Μαθιού και του Αστέρη.

Ρε Νικηφόρε αγόρι μου τι κάνεις;;

Ο νεαρός Σταματάκης έχει μπλέξει σε περίεργα και σκοτεινά μονοπάτια, ενώ η Καλλιόπη συνεχίζει να του δηλητηριάζει το μυαλό. Η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες έχει αναζωπυρώσει με το άνοιγμα της διαθήκης του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης πλακώνει στο ξύλο τον Ευθύμη

Σασμός: Καλλιόπη και Νικηφόρος στήνουν σχέδιο για να βγάλουν από τη μέση τον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης πλακώνει στο ξύλο τον Ευθύμη

Ο γιατρός άφησε όλα τα κτήματα στην Αργυρώ και τώρα οι Βρουλάκηδες έχουν στα χέρια τους όλα τα χωράφια που ήταν των Σταματάκηδων. Η Καλλιόπη κοντεύει να σκάσει από το κακό της κι έτσι ετοιμάζει ένα σχέδιο για να βάλει τέλος σε όλη αυτήν την ιστορία, κρυφά φυσικά από τα παιδιά της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα και η Αργυρώ πιάνονται μαλλί με μαλλί

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος ο Μανώλης και ο Νικηφόρος

Ενώ ο Μαθιός κι ο Αστέρης προσπαθούν να βρουν μία ειρηνική λύση, η Καλλιόπη οργανώνει ένα σκοτεινό σχέδιο για να καταστρέψει τα χωράφια. Η καπετάνισσα δεν συμφωνεί καθόλου με τη συμφωνία που θέλουν να κάνουν οι γιοι της κι έτσι με τα ανίψια της βάζει μπρος το καταστροφικό της πλάνο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει το μεγάλο χτύπημα

Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Δίπλα στην Καλλιόπη θα βρεθεί κι ο Νικηφόρος, ο οποίος πίσω από την πλάτη του Μαθιού και του Αστέρη, σύμφωνα με το youfly, ετοιμάζεται να χτυπήσει πισώπλατα τον Παύλο και τους υπόλοιπους Βρουλάκηδες, στο «Σασμό». Πώς θα αντιδράσουν οι δύο πρωταγωνιστές όταν μάθουν τι έκανε ο νεαρός ανιψιός τους;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close