Σασμός : Ο Οδυσσέας ξεσκεπάζει την κρυφή ταυτότητα του Λευτέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Οδυσσέας ξεσκεπάζει την κρυφή ταυτότητα του Λευτέρη.

Αδίστακτος….δεν σταματάει πουθενά

Ο Φαρμάκης συνεχίζει να οργανώνει παρανομίες και στο πλευρό του έχει πια και το Βαγγέλη ο όποιος μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης σκοτώνει τον Φαρμάκη;

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένας νέος ήρωας σκορπά τον τρόμο

Από την άλλη ο Λευτέρης προσπαθεί να είναι προσεκτικός καθώς ξέρει πως η καθημερινή παρουσία της Έλενας στη ζωή του μπορεί να του δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και να μάθουν όλοι την πραγματική ταυτότητα του.

Και οι μεγαλύτεροι φόβοι του πρόκειται να επιβεβαιωθούν σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού my TV. Ο Οδυσσέας αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Λευτέρης και η Έλενα κάτι κρύβουν χωρίς να μοιραστεί τις υποψίες του με το Φαρμάκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί – Θα κρεμαστεί μια σκηνή που θα καθηλώσει

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη

Αρχίζει να παρακολουθεί το μυστικό αστυνομικό και την Έλενα και σύντομα φτάνει στην αλήθεια. Συγκεκριμένα ο Οδυσσέας μαθαίνει όλα όσα αφορούν το παρελθόν του Λευτέρη και την αποστολή του, ότι δηλαδή το όνομά του είναι Γιώργος Βιδάλης και είναι μυστικός αστυνομικός που στόχο έχει να εξάρθρωση του κυκλώματος που εμπλέκεται ο Ευθύμης.

Δείτε ακόμα Μαρία Πρωτόπαππα : Δείτε την Μαρίνα του Σασμού με αγορέ κατάμαυρο μαλλί

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη τρέμει για Αστέρη και Αργυρώ-Η σκοτεινή κατάρα

Έκτοτε η ζωή του Λευτέρη βρίσκεται σε κίνδυνο. Όπως θα δούμε ο Οδυσσέας χωρίς να αποκαλύψει τίποτα στον Ευθύμη του στήνει παγίδα θανάτου. Ο Λευτέρης πηγαίνει να τον συναντήσει και ο αδίστακτος άντρας τον σημαδεύει με όπλο για να τον σκοτώσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close