Σασμός-Παύλος-Μαρίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος απειλεί την Μαρίνα.

Έλα Παυλίτο το έχεις παρακάνει εε;;

Είναι γεγονός πως ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στους ζωντανούς και κάνει την εμφάνισή του στο χωριό και τον Σασμό φέρνοντας μαζί του χαρές αλλά και πολλές αντάρες, συγκεκριμένα στην Μαρίνα, η οποία θα τον απειλήσει ευθέως στα επόμενα επεισόδια…

Δείτε ακόμη Σασμός: O αναθεματισμένος βάλθηκε να μας κάψει ζωντανούς

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός : Που ήταν τόσα χρόνια Ρε μάνα; Η Αργυρώ έξαλλη με τον Παύλο

Η συνάντηση της με τον ξάδερφο του άντρα της δεν είναι καλή και αμέσως αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του να αναλάβει κάπως τον ρόλο του αδικοχαμένου Μάρκου και να ελέγχει τις ζωές τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική πονάω Ο Αστέρης με κλάματα εξομολογείται

Σασμός-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αιματηρή έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων Ο Αστέρης χαροπαλεύει

Η Μαρίνα τρέμει μην αποκαλυφθεί η σχέση της με τον Αντώνη και το αντιληφθεί, αλλά ο αστυνόμος την καθησυχάζει λέγοντάς της πως ήταν σωστή τόσα χρόνια, σύμφωνα με το tv24, και θρηνούσε τον Μάρκο Βρουλάκη, κάτι που υποστηρίζει και η Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα

Εκείνος μόλις το αντιλαμβάνεται φέρνει τον πανικό και απαγορεύει στην Μαρίνα να πει το ναι στον Φραγκιαδάκη ξεκινώντας τις απειλές πως δεν αρμόζει να συνάψει άλλη σχέση, μετά τον θάνατο του συζύγου της, και έρχονται σε πλήρη ρήξη που θα διχάσει την οικογένεια και ίσως την “κόψει” στα δύο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close