Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκινητικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική πονάω ο Αστέρης με κλάματα εξομολογείται.

Βρε Αστέρη μας πήραν τα ζουμιά…

Η Στέλλα προσπαθεί να μάθει από την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αιματηρή έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων – Ο Αστέρης χαροπαλεύει

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα

Δεν ξέρω πολλά Στέλλα μου δεν θέλω να σε γελάσω η Αργυρώ δε μου είχε πει πολλά δεν μοιραζόταν λεπτομέρειες αλλά ούτε και ο Μαθιός μου είχε πει κάτι παραπάνω από τις κουβέντες που είχε κάνει με τον αδερφό του σημασία έχει που η κοπέλα τώρα είναι καλά έτσι δεν είναι Στέλλα;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης κλαίει στην αγκαλιά της Βασιλικής

Η Βασιλική του Σασμού με κόκκινο μαγιό βάζει κάτω όλες τις influencers

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και παπα Μιχάλης θα σταματήσουν την βεντέτα

Η Βασιλική δεν της λέει πολλές λεπτομέρειες και όσο εκείνη πλάθει σενάρια στο μυαλό της ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα, μιλάει λοιπόν με τον αδερφό του και ανακοινώνουν τα εξής.

Δεν το πιστεύω ότι έκανε αυτό η ίδια μας η μάνα δεν της έφτανε το κακό που προκλήθηκε μεταξύ των οικογενειών μας το αίμα που χύθηκε και τι της έφταιγε ο Άγγελος; Στην τελική ήρθε να πάρει αυτά που του αναλογούσαν δεν είμαι διατεθειμένος να την βοηθήσω λυπάμαι που είναι μάνα μου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βγήκε απο την φυλακή αλλά κουβαλάει ακόμα ένα βάρος

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη λιποθυμά και πέφτει στο πάτωμα

Ο Μαθιός του τονίζει: πρέπει να την στηρίξουμε όπως και είχε κάνει και εκείνη τόσα χρόνια, αλλά Αστέρη θυμήσου όμως πως εκείνη δεν σκότωσαν, ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στην Βασιλική όλο τον πόνο για την Αργυρώ στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα κινεί γη και ουρανό για να σώσει την ζωή του Αστέρη

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ περνά στην αντεπίθεση

Την αγαπώ και δεν θα πάψω ποτέ να το κάνω, εγώ την έσωσα και θα το έκανα χίλιες φορές αν χρειαζόταν Βασιλική θα έκανα τα πάντα για να σιγουρευτώ πως η Αργυρώ είναι καλά κι ευτυχισμένη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την μοίρα

Σασμός: Ο Αστέρης συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται αυτό που όλοι περιμέναμε- η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή

Πήγα και έκανα εξέταση για να σιγουρευτώ πως ήμουν συμβατός δότης και έκανα την μεταμόσχευση ούτε για ένα λεπτό δε σκέφτηκα να κάνω πίσω. Έστω κι αν δεν θέλει να με βλέπει μπροστά της χαίρομαι που μοιραζόμαστε κάτι είναι σαν είναι σαν να είναι πάντα κοντά μου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό η Καλλιόπη δεν αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Άγγελο

Της ομολογεί και τα μάτια του πλημμυρίζουν με δάκρυα, στο μεταξύ η Στέλλα δεν έχει σταματήσει να ρωτάει για το αν συνδέεται υγεία του Αστέρη με το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ πριν λίγο καιρό και ο Μαθιός επιβεβαιώνει τις υποψίες της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη περιμένει να επιστρέψουν και άλλοι νεκροί

 

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκάλυψη σε όλο το χωριό

Ναι ο αδερφός μου την έσωσε καταλαβαίνεις λοιπόν την αγάπη που της έχει τις απαντά τονίζοντας της όμως να μην κάνει σχετική κουβέντα σε κανέναν το αν θα μιλήσει όμως σε κανέναν η Στέλλα για την μεταμόσχευση νεφρού του Αστέρη είναι το λιγότερο που απασχολεί το Μαθιό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δυο έρωτες που γίνονται κομμάτια

Σασμός: Αργυρώ μην τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο

Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης θα έπρεπε να ντρέπεσαι που συνεχίζεις να υπερασπίζεις αυτή την οικογένεια και μόνο προς σεβασμό για τον Άγγελο που ήσουν ένα διάστημα μαζί του δεν θα έπρεπε να το κάνεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close