Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε την αιματηρή έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων – Ο Αστέρης τραυματίζεται και χαροπαλεύει.

Χμμ…Ποιος να το έκανε άραγε;;; Ε Παύλο;; 😡😡

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τη σειρά Σασμος μια  βεντέτα ανάμεσα Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες φουντώνει μετά την εμφάνιση του Παύλου στο χωριό. Μάλιστα σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό my TV και η Σοφία Τσίρκα, ο μεγαλύτερος φόβος της Καλλιόπης γίνεται πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα

Σασμός: Η Καλλιόπη πεθαίνει από τύψεις

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης κλαίει στην αγκαλιά της Βασιλικής

Καθώς οι γιοι της βρίσκονται στο επίκεντρο των γεγονότων και στο στόχαστρο όσων θέλουν να εκδικηθούν για το θάνατο του Άγγελου. Συγκεκριμένα η Καλλιόπη συνεχίζει να κρατείται ως ένοχη για τη δολοφονία του γιατρού. Ο Αστέρης γίνεται στόχος μιας αιματηρής επιθέσεις μιας τεράστιας έκρηξης που ταράζει όλο το χωριό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και παπα Μιχάλης θα σταματήσουν την βεντέτα

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βγήκε απο την φυλακή αλλά κουβαλάει ακόμα ένα βάρος

Όλοι διαπιστώνουν πως έγινε στο σπίτι των Σταματάκηδών και πως πρόκειται για αντίποινα για το φόνο του Άγγελου. Όλοι σπεύδουν να δουν τι συμβαίνει και εντοπίζουν τον Αστέρη τραυματισμένο, ο νεαρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο ενώ τα νέα της έκρηξης διαδίδονται από στόμα σε στόμα και ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη λιποθυμά και πέφτει στο πάτωμα

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα κινεί γη και ουρανό για να σώσει την ζωή του Αστέρη

Η Αργυρώ ενημερώνεται σχετικά και είναι σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του Αστέρη. Εντωμεταξύ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέρφια της Μαρίνας καθώς είναι σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης όσο κι αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ περνά στην αντεπίθεση

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την μοίρα

Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει τον Σταύρο και το παιδί να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι και τον τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται αυτό που όλοι περιμέναμε- η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή

Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού

Τα νέα για την υγεία του Αστέρη είναι ευχάριστα και η πιθανότητα αν έχει κάνει το φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος γεμίζει ελπίδα το μάτι όπως η μάνα του θα αφεθεί ελεύθερη. Μάλιστα ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους να πιστέψει πως δεν έδωσε εκείνη το τελειωτικό χτύπημα στο γιατρό για να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό η Καλλιόπη δεν αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Άγγελο

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη περιμένει να επιστρέψουν και άλλοι νεκροί

Την ίδια στιγμή ο Μανώλης έχει μία έντονη συνάντηση με τον Μαθιό που τον φτάνει στα όρια του. Έκτοτε ο νεαρός εξαφανίζεται και κανείς δεν ξέρει ούτε που βρίσκεται ούτε αν είναι καλά.

Κι ενώ οι μέρες περνούν η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες πως θα αφεθεί ελεύθερη καθώς ο Αντώνης θα στήσει μία παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκάλυψη σε όλο το χωριό

Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δυο έρωτες που γίνονται κομμάτια

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνο του Άγγελου, δηλαδή ο Κώστας πέφτει σαν βόμβα στο χωριό και η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς που επιτίθεται στον Αστέρη και οι δυο τους έρχονται ξανά αντιμέτωποι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close