Σασμός-Στέλλα-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα

Εγώ είμαι με το μέρος της Στέλλας δεν ξέρω για εσάς…

Ο Σασμός, αν και μας τα χάλασε αυτή την εβδομάδα με τις αλλαγές της προβολής των επεισοδίων, συνεχίζεται με δράση που κόβει την ανάσα αφού όσο η δολοφονία του Άγγελου όσο και η επιστροφή του άσωτου Παύλου Βρουλάκη, προμηνύουν ανατροπές στη σειρά του ALPHA.

Στα προηγούμενα επεισόδια η Στέλλα καταλαβαίνει ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή και τον πείθει να πάνε στο νοσοκομείο. Εκεί, όμως, την περιμένει μια συγκλονιστική αποκάλυψη!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης κλαίει στην αγκαλιά της Βασιλικής

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και παπα Μιχάλης θα σταματήσουν την βεντέτα

Ο Αστέρης έχει μόνο ένα νεφρό κι αυτό, υποψιάζεται, έχει κάποια σχέση με το χειρουργείο που έκανε πριν από καιρό η Αργυρώ. Η μόνη που μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει είναι η Βασιλική και αυτήν προσεγγίζει η Στέλλα για να μάθει περισσότερα.

Η Βασιλική στο μεταξύ βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βγήκε απο την φυλακή αλλά κουβαλάει ακόμα ένα βάρος

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη λιποθυμά και πέφτει στο πάτωμα

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ο Μαθιός καλείται να αντιμετωπίσει τον Παύλο ενώ οι απειλές που ξεστομίζουν και οι δύο άντρες, προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ στο μεταξύ έρχεται σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα κινεί γη και ουρανό για να σώσει την ζωή του Αστέρη

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ περνά στην αντεπίθεση

Η Αιμιλία και τα όσα λέει στον Αντώνη τον οδηγούν σε προβληματισμός και μάλιστα φτάνει στο σημείο ακόμα και να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την μοίρα

Σασμός: Σοφία και Αιμιλία στέκονται η μια δίπλα στην άλλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται αυτό που όλοι περιμέναμε- η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή

Η κατάσταση μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων είναι πολύ δύσκολη. Κι αυτός είναι και ο λόγος που ο παπα – Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού

Σασμός: Ο όρκος του Μαθιού στην Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό η Καλλιόπη δεν αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Άγγελο

Από την άλλη η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close