Σασμός : Που ήταν τόσα χρόνια Ρε μάνα; Η Αργυρώ έξαλλη με τον Παύλο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς η Αργυρώ έξαλλη με τον Παύλο φωνάζει: Που ήταν τόσα χρόνια Ρε μάνα;

Πες τα Αργυρώ πες τα

Στον Σασμό, ένα από τα πράγματα που έμειναν στη μέση γιατί τα γεγονότα τούς πρόλαβαν, είναι ο γάμος της Μαρίνας με τον Αντώνη. Για μια ακόμα φορά η δολοφονία του Άγγελου διάλυσε κάθε προοπτική για τον γάμο τους. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μόνο εμπόδιο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική πονάω – Ο Αστέρης με κλάματα εξομολογείται

Σασμός: Τότε παντρεύονται Αντώνης και Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αιματηρή έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων – Ο Αστέρης χαροπαλεύει

Ο Παύλος εμφανίζεται τελικά σε όλους και προκαλεί διάφορα συναισθήματα, ενώ τις προθέσεις του τις αντιλαμβάνονται όλοι από την πρώτη στιγμή . Μάλιστα δεν αργεί να τις δηλώσει δημόσια και ο ίδιος, καθώς την ώρα που ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Λίγο αργότερα και ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα

Σασμός : Ο Παύλος μπαίνει εμπόδιο στον γάμο Μαρίνας Αντώνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης κλαίει στην αγκαλιά της Βασιλικής

Μαρίνα και Παύλος στα μαχαίρια στον Σασμό

Βλέποντας αυτή την κατάσταση η Μαρίνα προβληματίζεται για κάτι ακόμα, για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη. Ξέρει ότι ο Παύλος αγαπούσε τον άντρα της τον Μάρκο σαν αδελφό.

Έχει τη φωτογραφία του στο σπίτι και την προσκυνάει σαν εικόνισμα. Πώς θα μπορέσει να του πει ότι έχει βάλει άλλον άντρα στην καρδιά της και στη ζωή της; Αυτό που φοβάται είναι ότι δεν πρόκειται να τον δεχτεί. Ότι θα την κακοχαρακτηρίσει και θα χαλάσει τις σχέσεις της μαζί του. Στο μεταξύ και ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και παπα Μιχάλης θα σταματήσουν την βεντέτα

Σασμός : Ο Παύλος μπαίνει εμπόδιο στον γάμο Μαρίνας Αντώνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βγήκε απο την φυλακή αλλά κουβαλάει ακόμα ένα βάρος

Μαθαίνει για τη γυναίκα του που τον απαρνήθηκε καθώς τον θεωρούσε πεθαμένο και ξανάφτιαξε τη ζωή της και μάλιστα όχι με ξένο, αλλά με φίλο του. Μόνο που αυτό προβληματίζει και τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Και οι δύο είναι προβληματισμένοι και περισσότερο η Μαρίνα που υποστηρίζει: «Ασ’ το καλύτερα, ας μην το μάθει. Ασε να περάσει ο καιρός και βλέπουμε», λέει στενοχωρημένη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη λιποθυμά και πέφτει στο πάτωμα

Σασμός : Ο Παύλος μπαίνει εμπόδιο στον γάμο Μαρίνας Αντώνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα κινεί γη και ουρανό για να σώσει την ζωή του Αστέρη

Ωστόσο η Αργυρώ γίνεται έξαλλη που βλέπει τη μάνα της να στενοχωριέται: «Ασε μας, ρε μάνα, που θα του πάρουμε και την άδεια; Πού ήταν τόσα χρόνια που εσύ θρηνούσες χωμένη μέσα στα μαύρα; Να μας αφήσει να κάνουμε ό,τι θέλουμε με τις ζωές μας», είναι τα λόγια της και της δίνει κουράγιο: «Μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα να κανονίσετε τον γάμο σας με τον Αντώνη», της λέει.

Τα πράγματα όμως δεν θα είναι και τόσο καλά. Όταν ο Παύλος το μάθει, θα κάνει τα πάντα για μη γίνει ο γάμος τους. Δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι η Μαρίνα θα έχει άλλον άντρα στο πλευρό της πέρα από τον Μάρκο και εμποδίζει τον γάμο τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close