Σασμός: Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος λέει στην Βασιλική μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός.

Πες τα βρε Νικηφόρε πες τα…

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει τον θάνατο του πατέρα του και να επιστρατευτεί τη βοήθεια του Μανώλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα.

Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Χαμός με Σταύρο και Αστέρη στο μνημόσυνο

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Οι τέσσερις τους θα συναντηθούν απρόσμενα σε ένα εστιατόριο της Κρήτης και καθώς θα υπάρχει κόσμος ανάμεσα τους θα θέλουν να κρατήσουν τους τύπους για να μην εκτεθούν.

Η ένταση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια δεν θα αργήσει να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ λίγο πιο μακριά στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής η ένταση που υπάρχει οδηγεί σε αδιέξοδο το πρώην αγαπημένο ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Άγρια επίθεση με όπλο του Μαθιού στον Παύλο

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Από φίλοι εχθροί – Η Νάντια έρχεται και κάνει άνω κάτω Νικηφόρο Μανώλη

Δεν θέλω την βοήθεια σου, Μαθιό. Ο γιος μου έχει αρχίσει να χάνει τον εαυτό του και είναι το μόνο που με νοιάζει πλέον. Επηρεασμένος από όσα συμβαίνουν γύρω του θέλει να πάρει το νόμο στα χέρια του και να κάνει κακό σε κάποιον μόνο και μόνο για να μάθει την αλήθεια.

Θέλει να κυκλοφορεί με όπλο, έχει παρατήσει το πανεπιστήμιο, την φίλη του κι εσύ μου λες απλά πως θα βρούμε μία λύση. Δεν θέλω λύση λοιπόν θέλω να πάω μόνη μου να σώσω τον γιο μου, είναι τα λόγια της και οι λέξεις της πέφτουν σαν σφαίρες στο στήθος του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επιστροφή του Στεφανή

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει σε δικό του σπίτι

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη έχοντας επιστρέψει σπίτι της προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή με τους γιους της αλλά κυρίως αυτό που θέλει είναι να προσεγγίσει τον Αστέρη και να του δώσει να καταλάβει πως ήθελε απλά να προστατεύσει την οικογένεια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Σασμός-Αστέρης-Νικηφόρος-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ χάνει το μυαλό της

Ο Αστέρης δε φαίνεται όμως να θέλει να την ακούσει και έτσι βρίσκει χιλιάδες δικαιολογίες προκειμένου να μην μένει στο σπίτι. Μακριά απο το σπίτι των Σταματάκηδων ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης γιος του Παύλου;

Σασμός: Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Πατέρας έγινε πρωταγωνιστής- Η συγκινητική φωτογραφία

Παράλληλα, ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα όμως εκείνη πριν του δοθεί ολοκληρωτικά θέλει να τεστάρει τα συναισθήματά του. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με την Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Μανώλης

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον φονιά του πατέρα του

Λίγο αργότερα, πηγαίνει στην Βασιλική να της μιλήσει Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός. Ξεχνάς τι έχει περάσει για να είναι κοντά σου; Ξεχνάς πως ακόμα και μέσα από τη φυλακή εσένα είχε μόνο στο νου του;

Μην είσαι αυστηρή μαζί του δεν θα αντέξω το βάρος του χωρισμού σας. Θέλω μόνο να σας να σε βλέπω καλά και αυτό συμβαίνει μόνο όταν είσαι κοντά του της λέει και την ηρεμεί. Του υπόσχεται να τον βρει και να μιλήσουν. Ο Μανώλης έρχεται για ακόμα μία φοράς σε σύγκρουση με τον πατέρα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close