Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης συνεχίζουν απτόητοι παρά τις φήμες

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειρά είναι ανατρεπτικές και Ευχάριστες καθώς  Μαρίνα και Αντώνης συνεχίζουν απτόητοι παρά τις φήμες παρά τις φήμες αποχώρησης στο Γ κύκλο

ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ

Ο Σασμός στη βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων μετατίθεται για ένα ακόμη χρόνο καθώς η σειρά του Alpha έχει συμφωνήσει να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews το κανάλι συμφώνησε με τους ιθύνοντες της σειράς για τη συνέχεια και του χρόνου παρά τα διαφορετικά σενάρια που εξετάστηκαν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αγάπη του Μαθιού και της Βασιλικής είναι ανίκητη

Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης συνεχίζουν απτόητοι παρά τις φήμες

Δείτε ακόμη Σασμός : Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο, στο τέλος της σειράς

Παρότι λοιπόν βλέπουμε πως γίνονται κινήσεις συμφιλίωσης μεταξύ των δύο οικογενειών το τέλος του δεύτερου κύκλου δε θα φέρει και το τέλος της βεντέτας. Όλα δείχνουν πως νέοι χαρακτήρες θα μπουν στην ιστορία αλλά και νέα εμπόδια μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς στον δρόμο για την ευτυχία τους. Κεντρικό πρόσωπο μάλιστα στις νέες αψιμαχίες αναμένεται να είναι ο Μαθιός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα διώχνει τον Λευτέρη

Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης συνεχίζουν απτόητοι παρά τις φήμες

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μοίρα τους χτυπά ξανά

Στον τρίτο κύκλο λοιπόν της σειράς ήδη ξέρουμε ότι ο Στέλιος Μάινας, ο Παύλος της σειράς, δε θα συνεχίσει. Το ίδιο είχε γίνει γνωστό και για τον Δημήτρη Ήμελλο και τη Μαρία Πρωτόπαππα με το spoiler για τον ματωμένο γάμο Μαρίνας και Αντώνη να επιβεβαιώνει τις φήμες. Οι νεότερες πληροφορίες όμως θέλουν τους δύο ηθοποιούς να συνεχίζουν κανονικά παρά τις επιφυλάξεις που είχαν για τον τρίτο κύκλο.

Με την οριστική απόφαση λοιπόν να έχει παρθεί, από το τραπέζι των συζητήσεων στον Alpha βγαίνει η ελληνοποίηση της Τουρκικής σειράς «Εζέλ» στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο «Μαθιός» Δημήτρης Λάλος.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας Από Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή 03 Μαρτίου

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 87

Ο Αντώνης ανακοινώνει το γάμο του με τη Μαρίνα στο καφενείο, εκείνη ωστόσο μοιάζει να έχει ακόμη επιφυλάξεις καθώς η Άσπα έρχεται πάλι σε σύγκρουση με την Αργυρώ. Η Τζένη μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος γνωρίζει για το ψέμα της, εκείνος ωστόσο θα την αιφνιδιάσει για ακόμη μία φορά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τραγικό παρελθόν Καλλιόπης & Παύλου

Σασμός: Ο Μαθιός κατηγορούμενος για την δολοφονία του Αντώνη;

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 92 , 93 , 94 , 95 , 96

Ο Μαθιός εξακολουθεί να κρύβεται, ενώ οι δικοί του δίνουν αγώνα για να αποδειχτεί η αθωότητά του. Ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για τον φόνο του Κώστα αρχίζει και στενεύει. Μία σκοτεινή συμφωνία αποκαλύπτεται, ενώ μία προειδοποίηση θα κινήσει τις εξελίξεις και θα διαταράξει τις ισορροπίες.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 88

Η Έλενα* στριμώχνει το Λευτέρη που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Η Θοδώρα συμπαραστέκεται στη Τζένη που βυθίζεται στη ντροπή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Γιαγιά δεν θα αντέξω να τον χάσω ξανά

Σασμός : Αστέρης και Αργυρώ αποχωρούν από τον τρίτο κύκλο;

Η Αργυρώ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στον Αστέρη ενώ όλοι την πιέζουν να κάνει το σωστό. Ο Μαθιός κρύβεται ενώ ελπίζει πως ο Αντώνης θα τον αθωώσει. Αλλά ο Φαρμάκης δεν του το κάνει εύκολο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη.

*Στο ρόλο της Έλενας η Ελπίδα Νικολάου.

Τετάρτη 01 Μαρτίου – Επεισόδιο 89

Ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανωτέρους της. Ο Μαθιός, θολωμένος από την μοναξιά στην σπηλιά και από την στέρηση των δικών του, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν ημερομηνία γάμου. Την ίδια στιγμή η Άσπα μετακομίζει στο Μύρο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Γιαγιά δεν θα αντέξω να τον χάσω ξανά

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός κατηγορούμενος για την δολοφονία του Αντώνη;

Η Αργυρώ ψάχνει μάταια μια ευκαιρία να μιλήσει στον Αστέρη που είναι πια αποφασισμένος να είναι μαζί της παρά τις αντιρρήσεις της μάνας του, ενώ Μαθιός και Βασιλική του στέκονται με αγάπη. Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στη Τζένη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Ευθύμης απειλεί τον Δημήτρη, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Έλενα γυροφέρνει την Θοδώρα που νομίζει πως ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη.

Πέμπτη 02 Μαρτίου – Επεισόδιο 90

Η Αιμιλία μελετά το φάκελο του Πάνου ενώ την ίδια στιγμή, ο Αντώνης διατάζει τη σύλληψη του Ευθύμη. Η Βασιλική πείθει τον Μαθιό να εμφανιστεί στην αστυνομία για κατάθεση, την ώρα που η Έλενα εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ζωή του Λευτέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία στέλνει τον Παύλο στη φυλακή

Σασμός: Νέα αρχή για Αστέρη και Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Μια σχέση περνά ξανά δύσκολα

Η Άσπα μοιάζει να κάνει μια νέα αρχή στο σπίτι του Μύρωνα, ενώ η Μαρίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Αντώνη. Η Καλλιόπη θα απευθύνει μια τελευταία προειδοποίηση στον Παύλο για τον Φαρμάκη, ενώ ο Ευθύμης θα δεχτεί στο κρατητήριο μια απρόσμενη επίσκεψη.

Παρασκευή 03 Μαρτίου – Επεισόδιο 91

Η Αιμιλία, μετά από πίεση του Αντώνη, στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί, ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του για την Τζένη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ αποχωρούν από τον τρίτο κύκλο;

Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα συμμαχούν για να χωρίσει η Αργυρώ με τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν στο κενό, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται. Λίγο αργότερα, ο Ευθύμης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή.

*Έλενα (Ελπίδα Νικολάου)

Σασμός: Η Ελενα εισβάλει στη σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος προσπαθούν να τους χωρίσουν

Μυστηριώδες πρόσωπο που θα αναστατώσει τη ζωή του Λευτέρη. Είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του, η οποία τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει διότι, όταν τον βλέπει με τη Θοδώρα, φουντώνει και πάλι ο έρωτάς της γι αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει.

Οδυσσέας (Δημήτρης Καραβιώτης)

Σασμός: Ο Οδυσσέας έρχεται να τα φέρει όλα τούμπα

Συνεργάτης του Φαρμάκη και ένα από τα «υψηλά στελέχη» του κυκλώματος, διατηρεί δεσμό με την κατά πολύ μικρότερή του Έλενα. Το ζευγάρι ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη αλλά ο Φαρμάκης καλεί τον Οδυσσέα για ένα διάστημα στην Κρήτη, εξαιτίας κάποιων «συναντήσεων» που θα γίνουν εκεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close