Σασμός-Παύλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο.

Αυτός ο άνθρωπος είναι να μην βάλει κάτι στόχο τον έχω κόψει εγώ…

Ο Παύλος Βρουλάκης αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Λίγο αργότερα η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: Είναι η ώρα όλοι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει τους λέει και αρχίζει να ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν: Δεν είναι καλά η γιαγιά. Πόσο να αντέξει, τα έχει πια χαμένα, λένε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα δεν είσαι ότι και να λες

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αργυρώ- Θα μας προστατέψω μόνος μου

Την ίδια ώρα που ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Απίστευτο δυο σκότωσαν τον Άγγελο

Οι αναμνήσεις που ξυπνά στο μυαλό του τον οδηγούν να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών και να επισκεφθεί το σπίτι τον Σταματάκιδων, ανακοινώνοντας: Έφτασε η ώρα της εκδίκησης…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα βάλει άνθρωπο για να πάρει εκδίκηση  Ποιος είναι αυτός;

Σασμός: Ο Παύλος θα παγώσει μόλις δει αυτό το πρόσωπο απέναντι του

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα σκοτώσει τον Μαθιό;

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του, ενώ η Μαρίνα συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στις Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ζωή του Σταύρου κινδυνεύει

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης μιλά για τον γάμο του με την Μαρίνα

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο και αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται απο στόμα σε στόμα. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close