Σασμός-Σταύρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η ζωή του Σταύρου κινδυνεύει.

Μισό μισό ο Σταύρος που φταίει τώρα…

 

Όλοι κινδυνεύουν στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» κι ιδίως ο Σταύρος, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με νέα σκοτεινά μονοπάτια που μπορούν ακόμη και να τον οδηγήσουν στον θάνατο.

Οι μέρες του Σταύρου στην Κρήτη είναι μετρημένες. Ο γάμος του με την Αργυρώ δεν προχωράει και η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει. Η Αργυρώ μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από τον άντρα της και ο λόγος φυσικά είναι ο Αστέρης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης μιλά για τον γάμο του με την Μαρίνα

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ετσί ο Μαθιός θα πληρώσει τις αμαρτίες του

Η Βρουλάκη δεν έχει πάψει να τον αγαπά, παρόλο που τον μισεί για όλα όσα της έχει κάνει η οικογένειά του. Οι συνεχείς τυχαίες συναντήσεις, όμως, την αναστατώνουν, ενώ ο Αστέρης δεν την αφήνει να προχωρήσει, αφού αρχίζει και της στέλνει μηνύματα.

Ο Σταύρος δε θα αργήσει να το μάθει και θα γίνει έξω φρενών. Πλέον γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι τον κορόιδευε μπροστά στα μούτρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης πέφτει πάνω στην Θοδώρα

 

Σασμός : Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος μετά το κέρατο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μεγάλη απώλεια που χώρισε τον Παύλο με την Αιμιλία

Σταύρος και Βαγγέλης αντιμέτωποι με τους τοκογλύφους
Ο Σταύρος, λοιπόν, δε θα ησυχάσει στον β’ κύκλο του «Σασμού», κι ετοιμάζεται να φύγει για τα Γιάννενα, αλλά όχι μόνο λόγω του διαζυγίου του. Ένας ακόμη λόγος είναι ο αδερφός του, ο Βαγγέλης, ο οποίος καταφέρνει να βάλει ξανά σε κίνδυνο την οικογένειά του.

Ο εθισμός του με τον τζόγο συνεχίζει και μπλέκει σε ακόμη πιο σκοτεινά μονοπάτια. Ο τοκογλύφοι του χτυπούν ξανά την πόρτα. Τα χρέη του Σταύρου μεγαλώνουν και οι τοκογλύφοι ξεκινούν τις απειλές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του

Σασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει ότι ο Αστέρης τον δούλευε και έρχονται αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καταρρακώνεται

Ο Σταύρος κι ο Βαγγέλης έρχονται σε τεράστια σύγκρουση, αφού ο πρώτος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο αδερφός του συνεχίζει να διακινδυνεύει όχι μόνο τη δική του τη ζωή, αλλά και της οικογένειάς του.

Ο Σταύρος φεύγει από την Κρήτη για τα Γιάννενα προκειμένου να σώσει τον αδερφό του, στο «Σασμό». Άλλωστε του χρωστάει τη ζωή του. Στο στόχαστρο, όμως, θα μπει και ο Σταύρος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι γονείς της Στέλλας ανησυχούν για το παιδί τους

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγάλο μυστικό

Οι τοκογλύφοι είναι επικίνδυνοι άντρες που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Θα καταφέρουν ο Σταύρος κι ο Βαγγέλης να γλιτώσουν;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close