Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινά  

 Ωχ το βλέπω να γίνεται του Σασμού το κάγκελο…  Άγγελος  – Καλλιόπη 1-0…Εσείς τι λέτε;;;

Καλλιόπη Άγγελος στα άκρα για την κληρονομιά

Η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για την περιουσία που δικαιούται ως Σταματάκης, από την κληρονομιά της μάνας της Ανθούλας, οδηγείται στα δικαστήρια, χωρίς να υπάρχει φως για συμβιβασμό. Ο γιατρός είναι αποφασισμένος να καταστρέψει την Καλλιόπη Σταματάκη και την οικογένειά της, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη και ηθική αυτουργό για τη συμφορά της μάνας του και το φόνο του ετεροθαλούς αδελφού του, Πέτρου.

Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινα

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 119 , 120 , 121 , 122

Η Στέλλα έχει συνειδητοποιήσει πλέον ότι η σχέση της με τον Άγγελο έχει φτάσει στο τέλος της διαδρομής της και δεν έχει κανένα μέλλον.

Άλλωστε, ούτε ο Άγγελος έχει αντέχει να τη βλέπει στο πλευρό του Αστέρη, έστω κι αν καταλαβαίνει ότι ως συνήγορός του κάνει απλά τη δουλειά της. Με πόνο ψυχής αντιλαμβάνεται ότι η Στέλλα δεν ξεπέρασε πότε τον Αστέρη.

Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινα

Δείτε επίσης : Σασμός: Έρχεται νέος έρωτας για την Θοδώρα

Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινα

Δείτε επίσης : Σασμός: O Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Παράλληλα, ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του, ότι είναι ο γιος της Ανθούλας Σταματάκη και του Μάρκου Βρουλάκη, και πώς θα διεκδικήσει ό,τι δικαιούται, με κάθε νόμιμο τρόπο. Ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close