Σασμός: Ο Αστέρης γνωρίζει το παιδί του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκινητικές αφού ο Αστέρης, γνωρίζει το παιδί του. 

Σταύρο μετράμε αντίστροφα να επιστρέψεις στα Γιάννενα να ηρεμήσει το κεφάλι μας!

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ χρωστάει την ζωή της στον Αστέρη

Η Αργυρώ με τον Σταύρο και το παιδί, έχουν επιστρέψει στην Κρήτη και η Αργυρώ ξεκινά σιγά σιγά να βρίσκει και πάλι τα πατήματά της. Ο Σταύρος όμως νιώθει αρκετή μοναξιά μακριά από τον τόπο του και αυτό θα ανοίξει τον δρόμο στον Αστέρη να τον προσεγγίσει για να πετύχει δικούς του σκοπούς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τι θα γίνει όμως όταν μέσω του Σταύρου ο Αστέρης γνωρίσει το παιδί του; Το αίμα νερό δεν γίνεται, όμως θα νιώσει την σύνδεση που υπάρχει ο πρωταγωνιστής μας με τον καρπό του έρωτά του με την Αργυρώ; Διαβάστε παρακάτω τις νέες εξελίξεις: 

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η κoρη σου δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου

O Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο o όποιος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπο του έναν νέο φίλο aλλά αυτό το παιχνίδι αποδεικνύεται επικίνδυνο καθώς κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταύρο και την Αργυρώ.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Την ίδια στιγμή ενώ η Αργυρώ νομίζει ότι το μεγάλο της μυστικό είναι ασφαλές για το παιδί ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο. Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, λίγο αργότερα μάλιστα ο Αστέρης γνωρίζετε με το μικρό Πετράκη χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του.

Σασμός-μικρός Πέτρος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close