Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει για το μωρό πρωτόγνωρα συναισθήματα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού ο Αστέρης νιώθει για το μωρό πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

Το αίμα νερό δεν γίνεται κι αν γίνεται δεν πίνεται λέει ο σοφός λαός…

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος σκοτώνει τον γιο του

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το Mytv, και αφορούν την υγεία της Αργυρώς Βρουλάκη. Οι Βρουλάκηδες, έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα δοκιμασία και ψάχνουν απεγνωσμένα συμβατό δότη προκειμένου η Αργυρώ να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Παράλληλα ο Αστέρης γνωρίζει τον μικρό Πέτρο και έρχονται κοντά όπως ήδη σας αποκαλύψαμε. Η Αργυρώ πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με ακόμη μία μεγάλη δοκιμασία που αυτή τη φορά αφορά την υγεία της.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική πατάει τον όρκο της

Η κοπέλα αν και προσπαθεί να κρύψει από όλους πως δεν αισθάνεται καλά προκειμένου να μη χαλάσει και πάλι την ευτυχία της Μαρίνας που ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Αντώνη δεν τα καταφέρνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ζαλίζουν τα νούμερα-Τόσα παίρνουν οι ηθοποιοί του Σασμού

Η κατάσταση της μέρα με τη μέρα επιδεινώνεται και εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταυρό και στη Βασιλική. Οι δύο τελευταίοι όπως επίσης και ο Άγγελος στέκονται στο πλευρό της και πολύ σύντομα η Αργυρώ ξεκινάει μία σειρά εξετάσεων.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ χρωστάει την ζωή της στον Αστέρη

Οι γιατροί δεν έχουν καλά νέα για την Αργυρώ η οποία οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση. Η κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καταφέρνει να μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα η οποία καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Η Μαρίνα δεν αντέχει να χάσει και την κ@ρη της και λυγίζει. Η Αργυρώ όμως της ζητάει να μη μαθευτεί στο χωριό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όμως ενώ νομίζει ότι το μεγάλο μυστικό της είναι ασφαλές ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο.

Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει για το μωρό πρωτόγνωρα συναισθήματα

Δείτε ακόμα Σασμός: Η κoρη σου δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου

Μάλιστα για πρώτη φορά ο Αστέρης όπως θα παρακολουθήσουμε γνωρίζεται με το μικρό Πετράκη αγνοώντας ότι είναι γιος του και νιώθει για το μωρό πρωτόγνωρα συναισθήματα και ένα περίεργο δέσιμο. Όσο οι μέρες περνούν όμως η κατάσταση υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός προτείνει την έσχατη λύση.

Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει για το μωρό πρωτόγνωρα συναισθήματα

Δείτε ακόμα Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Πρέπει να κάνει μεταμόσχευση και πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλοι οι άνθρωποι που την αγαπούν είναι στο πλευρό της και δίνουν μάχη με το χρόνο για να καταφέρουν να την σώσουν.

Υποβάλλονται σε απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να μάθουν αν κάποιος είναι συμβατός δότης ενώ ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς στον αρραβώνα της

Εκείνη από την άλλη προσπαθεί να νικήσει το φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους όσο η επίπονη διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους και πρέπει άμεσα να βρεθεί μόσχευμα.

Σασμός-Αστέρης-

Τα νέα όμως από τις εξετάσεις δεν είναι ενθαρρυντικά καθώς κανένας από όσους έδωσαν δείγμα δεν είναι συμβατός. Η συνέχεια της σειράς κάτι μας λέει ότι θα είναι άκρως ενδιαφέρουμε και ανατρεπτική. Για να δούμε…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close