Σασμός: Οι εξελίξεις των ηρώων στο β’ κύκλο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τις εξελίξεις των ηρώων στο β κύκλο.

Tι άλλο θα δουν τα μάτια μας να λες…

Χαμένος στον δικό του κόσμο και εντελώς μπερδεμένος, ο Νικηφόρος δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μαθιός κατηγορείτε για φόνο. Ο θείος του ήταν για τον ίδιο μέντορας του, φάνταζε στα μάτια του ένας άντρας με ηθική, που θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει την οικογένειά του, δίχως όμως να βλάψει κανέναν άλλον. Τώρα όμως για πρώτη φορά ο Νικηφόρος αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για τον άντρα που έκλεψε την καρδιά της, μάνας του…

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο τέλος ξυρίζουν τον Μαθιό

Μήνες τώρα ο Μανώλης βασανίζεται από τις τύψεις, επειδή δεν μίλησε στην αστυνομία για το έγκλημα που έγινε μπροστά στα μάτια του. Νιώθει αφόρητες τύψεις που άφησε ελεύθερο τον Μαθιό, που δεν τον έστειλε στη φυλακή, που έλεγε ψέματα στον αδερφικό του φίλο, τον Νικηφόρο.

Τώρα όμως όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν. Ο Μανώλης είναι αποφασισμένος να ξεμπερδέψει με τον Μαθιό μια και καλή. Θα μιλήσει στην αστυνομία και θα τα πει όλα.

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της Μαρίνας και του Αντώνη

Ο φονιάς πρέπει να πληρώσει και εκείνος πρέπει να βρει γαλήνη στην ψυχή του. Η σύγκρουση του με τον Νικηφόρο όμως θα είναι ολέθρια! Μετά την αποκάλυψη, η σχέση τους δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια…

Επιτέλους η ημέρα που τόσο περίμενε έφτασε ο Μαθιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Βασιλική, όμως η τελετή δεν έχει αίσιο τέλος. Η αστυνομία εισβάλει και διακόπτει το γαμήλιο μυστήριο, αφήνοντας τους όλους να απορούν.

Ο Μαθιός οδηγείται στο τμήμα, όπου του απαγγέλλεται η κατηγορία της δολοφονίας του Άγγελου, ενώ ο Φραγκιαδάκης θεωρεί πως έχει δέσει και την ανεξιχνίαστη υπόθεση του Στεφανή Σταματάκη! Ο Μαθιός αποφασίζει να κρατήσει το στόμα του κλειστό, μέχρι να δει τι στοιχεία έχει η αστυνομία.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Σοκαρισμένη με την τροπή που πήρε ο γάμος της με τον Μαθιό, η Βασιλική προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη και αν όντως ο άντρας που θα έβαζε στο σπίτι της είναι ο φονιάς του σύζυγό της. Θεωρεί πως όλα είναι μία πλεκτάνη όμως μία μικρή αμφιβολία δείχνει, να έχει φωλιάσει μέσα της.

Οι πρώτες μέρες μετά την σύλληψη του Μαθιού θα είναι δύσκολες για εκείνη. Το χειρότερο όμως είναι πως η χαροκαμένη Βασιλική δεν ξέρει ότι κάποιος της την έχει στημένη και απειλεί να της κάνει κακό.

Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μαθιού και της Βασιλικής

Η καπετάνισσα δεν θα αφήσει κανέναν να κάνει κακό στους γιους της. Τους προστάτεψε στο παρελθόν, θα το κάνει και τώρα, με κάθε τίμημα. Ο Μαθιός δεν έκανε κακό σε κανέναν, δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν θα βρεθεί ποτέ και τίποτα για να τον στείλει στη φυλακή.

Η Καλλιόπη θα εξαφανίσει οποιονδήποτε μπει εμπόδιο στα σχέδια της. Μάλιστα έχει ήδη βάλει στο στόχαστρο της μερικούς, ίσως ακόμα και τη γυναίκα που δεν πρόλαβε να γίνει νύφη της!

Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 171 , 172 , 173

Παρά την έγνοια της για την Αργυρώ και το μέλλον της, η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να αφήσει άλλο την προσωπική της ηρεμία να περιμένει.

Θέλει να παντρευτεί τον Αντώνη και δεν θα το καθυστερήσει άλλο. Την περιμένει μια ζωή, μπορεί να την περιμένει λίγο ακόμα. Ο Αντώνης ανυπομονεί να κάνει τη Μαρίνα γυναίκα του και πλέον τίποτα δεν τους σταματά.

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα μαζί στα Γιάννενα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Αστέρη και της Αργυρώς στο Β κύκλο

Έχουν πια τη ζωή μπροστά τους και είναι αποφασισμένοι να γεράσουν μαζί και να μην αφήσουν τις βεντέτες και τη μοίρα να τους κρατήσει χωριστά.

Ο Αστέρης δίνει το ένα του νεφρό και σώζει την Αργυρώ. Με αυτόν τον τρόπο Αστέρης θέλει να εξιλεωθεί για τον πόνο που της έδωσε με τον φόβο Πετρή, φόνο τον οποίο ουσιαστικά δεν προκάλεσε ο ίδιος. Αποδεχόμενος πως εκείνη είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί, αποφασίζει να μείνει για πάντα μακριά της και να την αφήσει να ευτυχίσει.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Επιλέγει να μην της πει ότι αυτός είναι ο δότης που της έσωσε τη ζωή και θέλει κάποια στιγμή να μπορέσει και αυτός να βρει την ευτυχία. Οι δυο τους όμως θα ξανά συναντηθούν. Και θα αφεθούν ξανά στον έρωτά τους, που ποτέ δεν έσβησε ποτέ. Αστέρης και Αργυρώ ωστόσο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κι άλλες προκλήσεις…

Την τελευταία στιγμή ο συμβατός δότης βρίσκεται και εκείνη γλιτώνει από τη νεφρική ανεπάρκεια και έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Θέλει πάση θυσία να ανακαλύψει ποιος της έκανε αυτό το ανέλπιστο δώρο, αλλά δεν ξέρει που να απευθυνθεί. Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως ο έρωτας της ζωή της, ο Αστέρης, κρύβεται πίσω από τη σωτηρία της.

Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Τόσο πολύ την αγαπάς λοιπόν;

Τώρα θα κληθεί να τον ξεχάσει και να δει αν μπορεί να σώσει τον γάμο της με τον Σταύρο. Οι δυο τους θα το προσπαθήσουν, η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για την νεαρή κοπέλα. Σχέδια που περιλαμβάνουν τον Αστέρη, αν και ακόμα δεν ήρθε η ώρα για να έχουν την πραγματική τους ευκαιρία!

Η υγεία της Αργυρώς βελτιώνεται συνεχώς και, μόλις το ζευγάρι αρχίζει να ηρεμεί, ο Σταύρος αντιλαμβάνεται πως η σχέση τους δεν είναι πλέον η ίδια. Η γυναίκα του έχει απομακρυνθεί από εκείνον και το χάσμα ανάμεσα τους δεν μπορεί να γεφυρωθεί.

Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Όταν ο Σταύρος ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Αστέρης, που του είχε συστηθεί ως Χρήστος, καταλαβαίνει πως αυτά που νιώθει η Αργυρώ για εκείνον δεν έχουνε σβήσει… Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα είναι ξανά μαζί και αυτό θα φέρει πολλές και αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close