Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος ζητάει συγγνώμη.

Α μπα; Ποιος φούρνος γκρεμίστηκε;

Μετά από πολύ κόπο και βάσανα, ο Σταύρος δίνει το πολυπόθητο διαζύγιο στην Αργυρώ και μάλιστα της εύχεται να ευτυχήσει στη ζωή της, ό,τι κι αν κάνει. Ταυτόχρονα όμως ορίζουν και τις μέρες που θα βλέπει τον γιο του, γιατί παρόλο που δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, εκείνος νιώθει τον μικρό Πετρή ως πραγματικό του γιο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει

Σασμός-Σταύρος-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Είχα δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ – Είναι αίμα μου

Μετά τις τελευταίες υπογραφές, η Αργυρώ μιλά στον Αστέρη ξελαφρωμένη και ήρεμη, ενώ ο Σταύρος πηγαίνει στο πατρικό σπίτι τής πρώην γυναίκας του για να αφήσει τον μικρό, όπου εκεί συναντά τη γιαγιά-Ειρήνη και κουβεντιάζουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης δίνει το όπλο του φόνου του Στεφανή στον Παύλο

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα και μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος

Θα της ζητήσει συγγνώμη για όλες εκείνες τις στιγμές που τους προκάλεσε στενοχώρια, όμως η γιαγιά θα τον καθησυχάσει: «Ολοι έτυχε να χάσουμε τον δρόμο μας ορισμένες φορές. Αλλά στο χέρι μας είναι να ελευθερωθούμε.

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ-

Φτάνει να θυμόμαστε ποιοι είμαστε και να επιστρέφουμε στον δρόμο μας». Ο Σταύρος που θα αισθάνεται πιο ήρεμος, παίρνει για φυλαχτό τις ευχές της και φεύγει να συναντήσει τον πατέρα του που επίσης είναι στο νησί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close