Σασμός: Παύλος και Αιμιλία τα ξαναβρίσκουν – Ο γιος τους ζει;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος και η Αιμιλία τα ξαναβρίσκουν, αλλά υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα, ο γιος τους ζει 

Ωραία να ηρεμήσει γιατί χωρίς γυναίκα δεν τον βλέπω καλά…Αλλά μήπως είναι ο Λευτέρης ο γιος τους που λέγαμε;;

Στον Σασμό, η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη έχει αλλάξει για τα καλά τις ισορροπίες στην Άνω Ποριά. Σύντομα θα διαταραχθεί και η σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη.

Η Αιμιλία και ο Παύλος Βρουλάκης έζησαν στο παρελθόν μια σχέση γεμάτη πάθος. Την αγάπη τους ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά ο μικρός Γιάννης, που ήρθε στη ζωή τους και τους την άλλαξε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά είπε ο Μανώλης στον παπα-Μιχάλη και τον έστειλε στο μοναστήρι

Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άγρια δολοφονία του Σταύρου

Όμως, καθώς λένε πως τα ωραία πράγματα δεν κρατούν πολύ, η οικογενειακή τους ευτυχία διαλύθηκε απότομα όταν ο μικρός πνίγηκε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ο Παύλος για να ξεφύγει από το κυνηγητό των Σταματάκηδων, σκηνοθέτησε τον θάνατό του.

Η Αιμιλία έμεινε μόνη στη ζωή με μόνη παρηγοριά τον Δημήτρη, τον κολλητό του Παύλου, που λίγα χρόνια αργότερα όχι απλά παρέμεινε στη ζωή της αλλά και θέλησε να μοιραστούν μαζί το μέλλον.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος πιάνει Αστέρη και Αργυρώ στα πράσα

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε πελάγη ευτυχίας μετά το γάμο τους

Αιμιλία και Δημήτρης παντρεύτηκαν και ξεκίνησαν μια ζωή από το μηδέν, χωρίς όμως εκείνη να μπορεί να αφήσει για πάντα πίσω της το δέσιμο που είχε με τον Παύλο. Για την ακρίβεια, η καρδιά και το μυαλό της έμειναν σε εκείνον και τον μικρό τους γιο που χάθηκε άδοξα.

Έτσι λοιπόν, όταν είδε ξανά μπροστά της τον Παύλο, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο κόσμος της ταράχθηκε και θέλησε να πάρει εξηγήσεις για τις κινήσεις του άντρα που κάποτε έλεγε ότι την αγαπάει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ένα βήμα πριν μάθει όλη την αλήθεια για τον Μαθιό και τον Στεφανή

Σασμός-Παύλος-Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ θα έρθουν αντιμέτωπες

Δεν της στέρησε την αλήθεια και παρόλο που εκείνη θύμωσε μαζί του για τις πράξεις του, θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια να γοητεύεται από την παρουσία του.

Η πάντα σοβαρή και αδιάλλακτη Αιμιλία θ’ αρχίσει να έρχεται και πάλι σε επαφή με τον πρώην άντρα της και την οικογένειά του σε σημείο που ο Δημήτρης θα δηλώσει την αγανάκτησή σου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η δραματική ιστορία του Βασίλη Σταματάκη και η σύντροφός του

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα πάρει νέα εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Αστέρης δεν θα αποδεχτεί εύκολα το μωρό

«Πιο συχνά βλέπεις τον Παύλο και την οικογένειά του, παρά εμένα. Κοντεύουμε να γίνουμε δύο ξένοι. Δεν ξέρω τελικά αν πραγματικά χαίρομαι που επέστρεψε. Έχει αναστατώσει τη ζωή μας, Αιμιλία, δεν το βλέπεις;», της λέει με οργή και εκείνη προσπαθεί να τον καθησυχάσει.

«Μη λες πράγματα που θα μετανιώσεις αργότερα. Ξέρεις πόσα πράγματα με συνδέουν μαζί του και ότι δεν μπορώ να μην του μιλάω». Οι εντάσεις θ’ αρχίσουν να πληθαίνουν, ενώ η σχέση της με τον Παύλο ολοένα και θα βελτιώνεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα κινήσει γη και ουρανό για το τέλος του Παύλου

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Σταύρος γίνονται θανάσιμοι εχθροί

Ο πρώην άντρας της ξέρει πώς να την κάνει να νιώσει καλά και να είναι ο εαυτός της και ξέρει ακόμα πόσο πολύ τον αγαπούσε. Οι δυο τους λοιπόν δεν θ’ αργήσουν να έρθουν κοντά συνεχίζοντας τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν, αποδεικνύοντας στον χρόνο και τους γύρω του πως οι πραγματικές αγάπες μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο.

Όταν ο μικρός Γιάννης πνίγηκε σε θάλασσα της Κρήτης, σύσσωμη η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος. Εκείνη ήταν η περίοδος που η βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Κινδυνεύει η ζωή του Λευτέρη

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα γίνονται φίλες

Για την ακρίβεια, ο Παύλος είχε δώσει εντολή να σκοτώσουν τον Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή και στη συνέχεια περίμενε το δικό τους χτύπημα. Από φόβο όμως μη βάλουν στόχο το μονάκριβο παιδί τους, ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του για να είναι σίγουρος πως δεν θα μπορέσουν να το προσεγγίσουν ποτέ.

Στη συνέχεια έκανε το ίδιο με τον εαυτό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, συνένοχος σε όλα αυτά είναι ο παπα-Μιχάλης, φίλος του Παύλου Βρουλάκη από την εποχή που οι δυο τους ήταν μικρά παιδιά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας νέος έρωτας ξεκινά για τον Νικηφόρο

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν πάει ο νους σας ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο Αδερφός του Ευθύμη

Βλέποντας και εκείνος το τέλος να πλησιάζει, συμφώνησε στο θέατρο που έστησε ο άντρας και βοήθησε στο να δοθεί το παιδί σε ανάδοχη οικογένεια.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον Λευτέρη Ορφανό να είναι το παιδί του Παύλου και της Αιμιλίας, γεγονός που θα φανεί παρακάτω. Μέχρι στιγμής πάντως, ο συγκεκριμένος ήρωας δεν έχει αποκαλύψει την οικογενειακή του κατάσταση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close