Σασμός: Φινάλε πρώτου κύκλου με γάμο Βασιλικής και Μαθιού

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού στο φινάλε του πρώτου κύκλου θα δούμε τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού.

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ Σήμερα γά , σήμερα γάμος γίνεται
σ’ ωραίο περιβόλι, σ’ ωραίο περιβόλι Σαν το βασί , σαν το βασιλικό στη γη
να τηνε καμαρώνεις

Και όταν η Βασιλική μάθει ότι ο Μαθιός της σκότωσε τον Στεφανή, θα δούμε και το διαζύγιο…

 

 

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον Αστέρη

Πολλά είναι τα δυσάρεστα που έχουν συμβεί στη σειρά Σασμός. Φόνοι, έχθρες, χωρισμοί, θάνατοι και ανεκπλήρωτοι έρωτες. Ήρθε όμως η στιγμή και για κάτι ευχάριστο, που θα συμβεί λίγο πριν το τέλος. Πρόκειται για δύο γάμους που περιμέναμε με μεγάλη αγωνία για το αν τελικά αυτά τα δύο ζευγάρια θα μπορέσουν να προχωρήσουν τη ζωή τους μαζί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος γράφεται με αίμα

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Όπως βλέπουμε η ζωή της Μαρίνας συνεχίζει πλέον στον τόπο της και είναι ευτυχισμένη ξανά που βρίσκεται κοντά στον Αντώνη. Πιο ευτυχισμένος όμως είναι ο Αντώνης που της κάνει την πρόταση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρη θα με πεθάνεις

Τί λες Μαρίνα μου, δεν είναι η ώρα να συνεχίσουμε τη ζωή μας μαζί;“. Εκείνη χαμογελάει από αγάπη και ευτυχία. “Ναι Αντώνη ας κάνουμε εκείνο το βήμα που λέγαμε.” του απαντάει και δέχεται την πρόταση γάμου του.

Καθώς η Μαρίνα και ο Αντώνης παίρνουν την απόφαση να προχωρήσουν τη ζωή τους μοιράζονται τα καλά με την οικογένεια της Μαρίνας. “Αποφασίσαμε να παντρευτούμε Αργυρώ μου τώρα που και εσύ δεν είσαι μόνη σου μπορώ να κάνω αυτό το βήμα πια.” της λέει η Μαρίνα και η Αργυρώ χαίρεται με τις ευχάριστες αυτές εξελίξεις.

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα θα παρανομήσει για τον Καραπάνο

Αυτό θα το δούμε στις αρχές του επόμενου μήνα που ακόμα όλα φαίνονται να κυλάνε ομαλά και η  Μαρίνα με τον Αντώνη να προχωρούν στις προετοιμασίες του γάμου τους. Ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δούμε τελικά γάμο και οι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Από τη μία ο Αστέρης γίνεται φίλος κολλητός με τον Σταύρο και μέσα από αυτή τη σχέση βρίσκει τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ. Ενώ από την άλλη εκείνη νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα πρόβλημα υγείας που θα συγκλονίσει την όλη οικογένεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μπαμπάς της Στέλλας δέχεται για γαμπρό το Γεράσιμο

Σασμός: Φινάλε πρώτου κύκλου με γάμο Βασιλικής και Μαθιού

Αντίθετα το ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας είναι ο Μαθιός με τη Βασιλική. Παρότι εξαιτίας της ομολογίας του Αμερικάνου ότι δεν σκότωσε αυτός τον Στεφανή, δείχνει να ξαναμπαίνει στο κάδρο των υπόπτων ο Μαθιός, εκείνος είναι ευτυχισμένος έχοντας τη Βασιλική δίπλα του και αφού αναγγείλει σε όλο το χωριό τα ευχάριστα, ορίζει και την ημερομηνία του γάμου τους.

Τα προβλήματα φυσικά συνεχίζονται με κύριο την τεράστια οικονομική πίεση που δέχονται οι Σταματάκηδες. Όμως ο Μαθιός είναι αποφασισμένος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι ριζικές αλλαγές στην σειρά κάνουν άνω κάτω τον Alpha

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα θα παντρευτούμε Βασιλική.” της τονίζει και οι προετοιμασίες του γάμου αρχίζουν σύμφωνα με έγκυρες πηγές του περιοδικού TV series. Ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό θα γίνει και μάλιστα λίγο πριν πέσει η αυλαία του φετινού πρώτου κύκλου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close