Σασμός-Καλλιόπη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Καλλιόπη έξαλλη λέει στον Αστέρη πως θα την πεθάνει. 

Και ‘συ θα μας πεθάνεις Καλλιόπη. Κι εμάς και όλους τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές πλην των παιδιών σου… αλλά δεν το κάνουμε θέμα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μπαμπάς της Στέλλας δέχεται για γαμπρό το Γεράσιμο

Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να πάρει από τους Σταματάκηδες όσα στερήθηκε η μητέρα του εξαιτίας του. Έτσι η κόντρα για την περιουσία δεν έχει τέλος ανάμεσα στον Άγγελο και στην Καλλιόπη. Παρόλο που ο Άγγελος κατάφερε να δικαιωθεί δικαστικά δεν σταματά εκεί.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα πιέζουν την Μαρίνα να παντρευτεί

Προσεγγίζει τον Αστέρη και τον πείθει να του πουλήσει ένα χωράφι που θεωρεί ότι του ανήκει και ο Αστέρης, δέχεται με μεγάλη προθυμία. Ο λόγος που ο Αστέρης δέχεται είναι επειδή θεωρεί πως ο Άγγελος έχει δίκιο και δεν θέλει άλλες διαμάχες για πράγματα όπως είναι τα περιουσιακά μετά από όλα αυτά που έχει περάσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι ριζικές αλλαγές στην σειρά κάνουν άνω κάτω τον Alpha

Τέλος, προσπαθεί να εξιλεωθεί στους Βρουλάκηδες. Γρήγορα λοιπόν προχωρούν σε συμφωνία. Ο Αστέρης όμως κανονίζει χωρίς την σύμφωνη συγκατάθεση της Καλλιόπης και όλοι ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Όταν λοιπόν η Καλλιόπη μαθαίνει τα σχέδια του γιου της γίνεται έξαλλη.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος γράφεται με αίμα

Προσπαθεί να του εξηγήσει πως στον Άγγελο δεν ανήκει τίποτα και πως αν του πουλήσει το χωράφι θα κάνει ένα τεράστιο λάθος που θα τους καταστρέψει. Ο Αστέρης όμως είναι ανένδοτος και αυτό κάνει την Καλλιόπη ακόμη πιο έξαλλη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων

“Αστέρη θα με πεθάνεις” του λέει υστεριάζοντας ενώ ο Μαθιός είναι στην μέση προσπαθώντας να φέρει την ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Μάταιος κόπος. Θα καταφέρει ο Αστέρης να πουλήσει το χωράφι στον Άγγελο ή η Καλλιόπη θα βάλει άλλα μέσα για να σταματήσει την συμφωνία; Η συνέχεια, στις οθόνες μας.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close