Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως πάει για τρίτη σεζόν η σειρά.

Αυτό και αν είναι ευχάριστο νέο…

Ο Σασμός έχει επιστρέψει στις οθόνες μας για δεύτερη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην prime time ζώνη μιας και καθημερινά καταγράφει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-Πετρής

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Η σειρά που περιγράφει την κρητική βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων έχει συνεπάρει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι περιμένουν καθημερινά να δουν τις καταιγιστικές εξελίξεις, ενώ τα σχόλια του Twitter καθημερινά πέφτουν «βροχή».

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κοντά στο τέλος

Σασμός-Αστέρης-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε πόλεμο η οικογένεια των Σταματάκηδων

Κάπως έτσι δε θα μπορούσε παρά να αναρωτηθεί το κοινό, αν ο Σασμός θα επιστρέψει και την επόμενη χρονιά με νέα επεισόδια. Η σειρά του ALPHA βασίζεται φυσικά στον μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη.

Με τα νέα επεισόδια που έχουν προκύψει, η υπόθεση έχει ξεφύγει κατά πολύ από την ιστορία του βιβλίου, ενώ έχουν προστεθεί πολλοί νέοι χαρακτήρες. Σημαντικό είναι να σημειώσουμε μάλιστα πως ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη δεν υπάρχει καν στο βιβλίο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ανάμεσα σε Μαθιό και Ευθύμη

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τα τελειώνει όλα

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, μέχρι στιγμής έχουν γίνει κάποιες αναγνωριστικές κινήσεις από τους σεναριογράφους προκειμένου να διαπιστώσουν αν η σειρά θα μπορούσε να συνεχίσει και για τρίτη χρονιά.

Σίγουρα, μεγάλο πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι η ιστορία του Αστέρη και της Αργυρώς θα κορυφωθεί στο τέλος της σεζόν – μάλλον με την επανασύνδεση των δύο χαρακτήρων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Δημήτρης βλέπει την Αιμιλία στο κρεβάτι με τον Παύλο

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Εχθροί για τα μάτια μιας γυναίκας

Όπως αναφέρει επομένως το ρεπορτάζ, ζητήθηκε πίστωση χρόνου προκειμένου να επεξεργαστούν οι σεναριογράφοι τη συγκεκριμένη ιδέα και να δουν τι εξέλιξη θα μπορούσε να έχει η υπόθεση. Βασική προϋπόθεση σε κάθε περίπτωση είναι η υπόθεση να μην πλατειάσει και να μην κουράσει το κοινό που την παρακολουθεί φανατικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close