Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως θα γίνουν εχθροί για τα μάτια μιας γυναίκας.

Το έχουμε χάσει τελείως έτσι;

Η σειρά του ALPHA, Σασμός, έχει καταφέρει όχι μόνο με την πλοκή της αλλά και με τους συγκλονιστικούς πρωταγωνιστές της να είναι καθημερινά στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι πήρε το σπίτι της Καλλιόπης φωτιά

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Είναι η παρουσία της Νάντιας στο νυχτερινό μαγαζί της σειράς του ALPHA, που θα κάνει τη ζωή του Μανώλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εξαφανίζεται με τον μικρό Πετρή

Σασμός-Νάντια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος τελειώνει το κακό

Η Νάντια γίνεται το μήλο της έριδος για τους δύο φίλους αφού και οι δύο είναι ερωτευμένοι μαζί της, πράγμα βέβαια που αργούν να το καταλάβουν. Όταν όμως το συνειδητοποιήσουν θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα τους και οι δυο νεαροί θα γίνουν εχθροί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα τα τινάξει όλα στον αέρα

Σασμός-Μανώλης-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ρουφιανεύει την Καλλιόπη

Είναι ικανά τα συναισθήματα που θα νιώσει ο Μανώλης να τον κάνουν να προχωρήσει στην αυτοκτονία; Θα μπορέσει ο Μανώλης στη σειρά «Σασμός» ορμώμενος από την έχθρα που νιώθει τώρα για τον Νικηφόρο για μια γυναίκα, να αυτοκτονήσει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close