Σασμός: Πέντε νέα πρόσωπα που φέρνουν σεισμό στον δεύτερο κύκλο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως πέντε νέα πρόσωπα που φέρνουν σεισμό στον δεύτερο κύκλο.

Παύλο ακόμα δεν ήρθες σπέρνεις πανικό τώρα για τους άλλους δύο δεν ξέρω…

Με ανατροπές και πολλές εκπλήξεις πρόκειται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Τα γυρίσματα της δεύτερης και πολυαναμενόμενης σεζόν του Σασμού, της σειράς που έκανε τα μηχανάκια της nielsen να χτυπήσουν κόκκινο ξεκίνησαν και ηθοποιοί και τεχνικοί βρίσκονται στη θέση τους.

Σασμός: Πέντε νέα πρόσωπα που φέρνουν σεισμό στον δεύτερο κύκλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Νέοι ρόλοι, νέοι χαρακτήρες και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους, με τις ιστορίες τους να είναι γεμάτες από εκπλήξεις και από ανατροπές. Ας δούμε τους πέντε ηθοποιούς που πρόκειται από την επόμενη σεζόν να φέρουν τα πάνω κάτω στον Σασμό.

Στέλιος Μάινας (Παύλος Βρουλάκης)

O Στέλιος Μάινας θα έχει τον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη, τον οποίο όλοι θεωρούσαν νεκρό στο Σασμό. Ο ερχομός του θα φέρει ταραχή στις οικογένειες καθώς κανείς δεν υπολόγιζε πως ζει. Ο Στέλιος Μάινας έρχεται για να πάρει εκδίκηση για τους πόνους του Πετρή και του Άγγελου και ήδη η πρώτη σκηνή του, μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει…

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα κρυφά ραντεβού Αστέρη Αργυρώς

Για την Καλλιόπη ο Παύλος είναι ένας άκρως επικίνδυνος Βρουλάκης, ο όποιος είναι ικανός για όλα. Αυτό που φοβάται περισσότερο είναι πως τόσο η ίδια όσο και οι γιοι της θα γίνουν στόχος του συγκεκριμένου ανθρώπου που το μόνο που θέλει είναι να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους του Πετρή και του Αγγέλου.

Γιώργος Γεροντιδάκης

ο Γιώργος Γεροντιδάκης, έχοντας κλέψει την παράσταση ως Μελέτης Ζώιτος για τρία χρόνια στις Άγριες Μέλισσες εισβάλλει με φορά στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς του Alpha, Σασμός.

Σασμός: Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον πλευρό του Αντώνη και φέρνει πανικό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό ο οποίος έρχεται στο χωριό της Άνω Ποριάς για να αναστατώσει τις ζωές πολλών. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν πως ο ρόλος του θα εμπλακεί με αυτούς της Θεοδώρας ή της Στέλλας, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στις ζωές τους.

Δημήτρης Αλεξανδρής

Εξίσου δυναμικά μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την παραγωγή της JK Productions για να αποτελέσει βασικό μέλος του καστ της δεύτερης σεζόν.

Σασμός: Πέντε νέα πρόσωπα που φέρνουν σεισμό στον δεύτερο κύκλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ λυγίζει από τον έρωτά της

Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν αρκετά σκοτεινό αλλά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που κατά πάσα πιθανότητα θα προκαλέσει την οργή και το μίσος των τηλεθεατών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ήρωας, θα εκπροσωπήσει τη σκοτεινή πλευρά του εγκλήματος, καθώς θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων.

Μάνος Πετούσης

Ο Μάνος Πετούσης πρόκειται πολύ σύντομα να ξεκινήσει γυρίσματα υποδυόμενος έναν γιατρό, που είναι παντρεμένος με μία εισαγγελέα την οποία θα υποβληθεί η Γιώτα Φέστα.

Σασμός: Πέντε νέα πρόσωπα που φέρνουν σεισμό στον δεύτερο κύκλο

Δείτε ακόμη Σασμος: Ο Νικηφόρος λυσσασμένος ορκίζεται εκδίκηση

Η εισαγγελέας είναι η πρώην γυναίκα του Παύλου Βρουλάκη, που θα υποβληθεί ο Στέλιος Μάινας.

Γιώτα Φέστα

Με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της, η Γιώτα πρόκειται να υποδυθεί την εισαγγελέα και πρώην γυναίκα του Παύλου Βρουλάκη. Είναι μία άκρως ταλαντούχα ηθοποιός που σπούδασε 2 χρόνια θέατρο και σινεμά στο Manchester.

Σασμός: Πέντε νέα πρόσωπα που φέρνουν σεισμό στον δεύτερο κύκλο

Δείτε ακόμη Σασμος: Η Βασιλική πέφτει νεκρή απο τα χέρια του Παύλου Βρουλάκη

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, όσον αφορά τον ρόλο της στον Σασμό θα κρύβει πολλά μυστικά και πρόκειται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη αρκετών ιστοριών.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close