Σασμός: Ο νέος αστυνόμος ξυπνά τον εφιάλτη του Μαθιού

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο νέος αστυνόμος ξυπνά τον εφιάλτη του Μαθιού.

Σκούρα τα πράγματα Μαθιό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο για της Καλλιόπης έχει ήδη ξεκινήσει. Ο νέος αστυνομικός θα στρέψει όλη του την προσοχή πάνω στον Μαθιό και δεν θ’ αργήσει να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη.

Ο νέος αστυνόμος της Ανω Ποριάς τον οποίο και θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα γίνει στον επόμενο κύκλο της πετυχημένης σειράς του Alpha, ο φόβος και ο τρόμος του Μαθιού Σταματάκη.

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από το Μαθιό να χωρίσουν

Μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή και οι μέρες του μακριά από τη Βασιλική να μοιάζουν αβάσταχτες, όμως μόνο όταν ο αστυνόμος αρχίσει να ψάχνει διεξοδικά το παρελθόν και τις κινήσεις του, θα νιώσει πως κινδυνεύει πραγματικά.

Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού tv24, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης θα υποδεχτεί τον αντικαταστάτη του Γεράσιμου και, όπως συμβαίνει συνήθως, θα θελήσει να τον ενημερώσει για όλα όσα συμβαίνουν στο χωριό το τελευταίο διάστημα.

Σασμός: Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον πλευρό του Αντώνη και φέρνει πανικό

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη

Ανάμεσα σε αυτά θα είναι φυσικά και η φυλάκιση του Μαθιού για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη. Το κεφάλαιο Σταματάκης είναι μεγάλο και κυρίως σε ό,τι αφορά στον Μαθιό που τώρα είναι στη φυλακή. Έχω υποψίες ότι είναι ένοχος και για άλλους φόνους, αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα στοιχεία που να τον ενοχοποιούν.

Θέλω να είσαι προσεκτικός με εκείνον, του λέει μεταξύ άλλων και ο νεοφερμένος υπάλληλος του αστυνομικού τμήματος θα μπει στη διαδικασία να μάθει περισσότερα για το θέμα. Καθώς θέλει να δείξει ζήλο για το επάγγελμα του στον ανώτερο του, τον Αντώνη, θα του ανακοινώσει πως θα αναλάβει προσωπικά το θέμα.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται μέσα στην φυλακή

Έτσι θα βρεθεί να ξεσκονίζει τα άδυτα της οικογένειας και φυσικά να ανακρίνει τόσο τον ίδιο τον Μαθιό όσο και την οικογένειά του που κρατεί σιγή ιχθύος. Ο Μαθιός, βλέποντας τον νέο του αστυνομικού τμήματος να ψαχουλεύει τη ζωή του, θα αγχωθεί.

Μην ανησυχείς, αγόρι μου. Τα δικά μας μυστικά θα μείνουν για πάντα θαμμένα, θα του πει σε κάποιο από τα επισκεπτήρια η Καλλιόπη. Αλλά ο Μαθιός δεν θα δείξει να ησυχάζει. Ειδικά όταν ο αστυνόμος ξεκινήσει τις ερωτήσεις για τη σχέση που είχε εκείνος με την Βασιλική πριν πεθάνει ο Στεφανής.

Σασμός: Mαφιόζος ο Στεφάνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό το πρόσωπο θα πει την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον πατέρα του

Ο νέος αστυνόμος δεν μπορεί παρά να γοητευτεί από τις όμορφες γυναίκες του χωριού. Αφού όμως με τη Στέλλα δεν θα έχει καμία τύχη, καθώς η καρδιά της θα είναι δοσμένη ακόμα στον Γεράσιμο, θα ρίξει το βάρος του στη Θοδώρα που θα είναι και άνθρωπος κλειδί για την υπόθεση του Στεφανή.

Θέλοντας να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί και γνωρίζοντας ότι η Θοδώρα ξέρει πράγματα από τον αδερφό της, δεν θα διστάσει να την πλησιάσει αρχικά για το καλό της υπόθεσης.

Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός σε κατάσταση σοκ προσπαθούν να σώσουν την Καλλιόπη

Σε δεύτερο χρόνο όμως, όχι απλά θα κατανοήσει την ιδιαίτερη και ατίθαση προσωπικότητα της Θοδώρας αλλά και θα αποφασίσει να συνδεθεί μαζί της. Λέγεται πως οι δυο τους θα δημιουργήσουν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close