Σασμός-Άσπα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Άσπα γίνεται εχθρός

Άσπα έχεις καταντήσει πολύ κουραστική…

Σε τρομερά δύσκολη θέση θα βρεθεί η Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Ο έρωτάς της για τον Αστέρη φουντώνει όλο και περισσότερο, παρά το σκοτεινό παρελθόν που τους συνδέει.. Η Βασιλική παίρνει την απόφαση να εκμυστηρευτεί το μυστικό για το νεφρό, ανατρέποντας τα δεδομένα!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Η Άσπα από τον Σασμό είναι ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία προειδοποιεί την Στέλλα για τον Ευθύμη

Η Αργυρώ, όσο κι αν προσπαθεί να συγκρατήσει τον εαυτό της, δεν τα καταφέρνει. Τρέχει στην αγκαλιά του Αστέρη και του ζητά συγγνώμη για όλα. Τον κρατά σφιχτά και τον φιλά με πάθος, γνωρίζοντας μέσα της πως αυτός είναι ο άνθρωπός της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Θάνατος σοκ απο τα πρώτα επεισόδια

Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη ομολογεί στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος

Η Άσπα μαθαίνει για την παράνομη σχέση της ξαδέλφης της και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ο μόνος που μπορεί να την βοηθήσει πραγματικά, είναι ο Παύλος Βρουλάκης! Δίχως δεύτερη σκέψη, η Άσπα του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το “αντάμωμα” της Αργυρώς και του Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Ο Παύλος θολώνει.. μπορεί ο Αστέρης να του έχει δείξει τον καλό του εαυτό, όμως δε παύει να είναι ο φονιάς του Πετρή! Μία έντονη κουβέντα ανάμεσα σε θείο και ανιψιά θα είναι αρκετή, για να διχάσει την οικογένεια.

“Σκότωσε τον αδελφό σου μωρε!”, θα φωνάξει ο Παύλος στην Αργυρώ, τσακίζοντάς της την ψυχή, στη σειρά Σασμός. Το δίλημμά της είναι τεράστιο: Να μείνει στο παρελθόν ή να δώσει μια ευκαιρία στον Αστέρη; Πανικός επικρατεί στους Βρουλάκηδες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close