Σασμός-Αιμιλία

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αιμιλία ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή.

Μαθιό;; Κρύψου…

Η Αιμιλία, στον Σασμό έχει ένα σχέδιο προκειμένου να πείσει τον Τόλη να συνεργαστεί με την αστυνομία και να αποκαλύψει τα όσα γνωρίζει. Στα καινούργια επεισόδια του Σασμού θα δούμε την Αιμιλία να αλλάζει συμπεριφορά και να είναι πιο γλυκιά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία προειδοποιεί την Στέλλα για τον Ευθύμη

Σασμός-Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Θάνατος σοκ απο τα πρώτα επεισόδια

Δεν αλλάζει τυχαία συμπεριφορά καθώς θέλει να κερδίσει την εύνοια του Τόλη και να αποκαλύψει τα όσα γνωρίζει για την δολοφονία του Κώστα. Έτσι, θα την δούμε να επισπεύδει τις διαδικασίες για την αποφυλάκισή του επικαλούμενη την καλή του διαγωγή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη ομολογεί στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος

Σασμός: Ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Ο ισοβίτης γνωρίζει ότι κάθε μέρα που περνάει στην φυλακή μπορεί να είναι και η τελευταία και προσπαθεί να έχει μια καλή ζωή έξω από αυτή. Ο Τόλης γνωρίζει πολλά σχετικά με την δολοφονία του Κώστα καθώς ο ίδιος του είχε δώσει ένα γράμμα, το οποίο θα έπρεπε να δώσει στην αστυνομία αν πάθαινε κάτι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική παρατάει τον Μαθιό και φεύγει από το σπίτι

Ο Τόλης λοιπόν τα διάβασε αυτό το γράμμα και έχει καταλάβει ποιος σκότωσε τον Στεφανή. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που θέλει η Αιμιλία να τα έχει καλά μαζί με τον Τόλη, στον Σασμό, προκειμένου να φτάσει στους δολοφόνους του Στεφανή. Τελικά θα τον ανακαλύψει τον δολοφόνο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close