Σασμός: Σταύρος σε Αστέρη – Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Σταύρος λέει στον Αστέρη ότι αυτή η γυναίκα τον κοροϊδεύει.

Άσε μας ρε Σταύρο….

Ο Βαγγέλης πέρνα τυχαία με τη μηχανή του έξω απ’ την καντίνα και ακούει τον Αστέρη να λέει στον Τόλη ότι με την Αργυρώ και το παιδί θα φύγουν για την Αυστραλία, για να ησυχάσουν από όλους, κι αν θέλει μπορεί να πάει κι αυτός μαζί τους. Αμέσως τρέχει και ενημερώνει τον Σταύρο που γίνεται έξαλλος.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του

Σασμός: Σταύρος σε Αστέρη – Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

Ο Σταύρος καλεί εξοργισμένος τον Αστέρη. Εκείνος πηγαίνει ανυποψίαστα στο σπίτι του, όπου θα μάθει μια αλήθεια που θα τον κάνει να χάσεις τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια του.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 115 , 116 , 117

Σασμός: Σταύρος σε Αστέρη – Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Ο Σταύρος του αποκαλύπτει ότι ο Πετράκης είναι δικό του παιδί και πως τόσο καιρό η Αργυρώ του λέει ψέματα. “Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει. Δες τι κάνει πίσω απ’ την πλάτη σου. Ελπίζω πια να έχεις καταλάβει ποια πραγματικά είναι και γιατί είναι ικανή”, του λέει και ο Σταματάκης θολώνει από θυμό.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός παθαίνει έμφραγμα;

Σασμός: Σταύρος σε Αστέρη – Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει

Δείτε ακόμα: Σασμός: Τόλη τι πας να κάνεις εκεί – Ο Αστέρης σαστισμένος

 

Αμέσως τρέχει να βρει τη γυναίκα που τόσο αγάπησε και να την φέρει αντιμέτωπη με το ψέμα της. Εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί όμως η εμπιστοσύνη του έχει πια κλονιστεί. Ξαφνικά αρχίζει να νιώθει όπως την μέρα που ήρθα αντιμέτωπος με τον αδερφό της, με τραγική κατάληξη την δολοφονία του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close