Σασμός: Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου θα γίνει μακελειό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως στο 8ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα γίνει μακελειό.

Ήρθε και αυτός να τα κάνει όλα….μαντάρα

O χαμένος ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης, που όλοι τον είχαν για πνιγμένο, ζει. Ο Παύλος Βρουλάκης δεν είναι όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης. Ο εφιάλτης της βγαίνει αληθινός και Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται ολοζώντανος στην αυλή των Βρουλάκηδων. Όλα πια αλλάζουν…

Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου θα δούμε την κηδεία του Άγγελου και την οικογένεια των Βρουλάκηδων για μία ακόμα φορά να θρηνεί και να  ντύνεται στα μαύρα. Εκείνη τη μαύρη μέρα για τους Βρουλάκηδες επιλέγει ο Παύλος, ο ξάδερφος του Μάρκου, να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική παλεύει με τις τύψεις

Μόλις πατάει το πόδι του στην αυλή, η γιαγιά μένει αποσβολωμένη, ενώ όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Αφού περάσει το πρώτο σοκ, ο Παύλος τους εξηγεί τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια από τον θεωρούσαν νεκρό και πώς έφτασε πίσω στο χωριό.

Βρίσκει όμως μια οικογένεια διαλυμένη, μέσα στα μαύρα και στο συνεχόμενο θρήνο. Ο Παύλος δηλώνει από την αρχή με τη στάση του τις προθέσεις του. Αυτό που θέλει να στηρίξει τη μοναδική του οικογένεια, αλλά να πάρει και εκδίκηση για όλα όσα τους έχουν προκαλέσει οι Σταματάκηδες.

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη παραδέχεται το κακό που έχει κάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Η γιαγιά Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο ανιψιός της θα τους βάλει σε νέους μπελάδες και τρέμει και τη στιγμή που θα αποφασίσει να δράσει, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να του πει ότι δεν θέλει πια οικογένειά της να συνεχίσει κανένα πόλεμο με τους Σταματάκηδες, αλλά ο Παύλος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει σταυρωμένα τα χέρια, όταν ξέρει ότι δυο άντρες του σπιτιού είναι νεκροί εξαιτίας αυτής της οικογένειας.

Τα νέα φυσικά μαθαίνονται στο χωριό και επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και φόβος. Πιο πολύ όμως φοβάται η Καλλιόπη, η οποία ξέρει ότι ο Παύλος δεν είναι και ο πιο ήσυχος άνθρωπος.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι

Μάλιστα είχε πει παλιότερα: Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο χειρότερος απ’ όλους. Εκείνος έβαλε να σκοτώσουν τον Βασίλη μου. Η Καλλιόπη τρέμει στην κυριολεξία για τους γιους της αλλά και για την ίδια της τη ζωή, όμως δεν είναι από αυτές θα το βάλει στα πόδια.

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο διεφθαρμένος αστυνομικός εισβάλει στη σειρά

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η μεγάλη συνάντηση με τον Παύλο δεν θα αργήσει να έρθει και ο πόλεμος στη β’ σεζόν ανάμεσα σε εκείνον και την οικογένειά του Σταματάκηδων θα είναι ανελέητος!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close