Σασμός-Νικηφόρος-Μανώλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τα επόμενα σχέδια του Νικηφόρου και του Μανώλη.

Να τα παιδιά μας…

Ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος βάζουν μπρος τα επόμενα σχέδιά τους στο «Σασμό». Οι δύο παιδικοί φίλοι βλέπουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας θα έρθει αντιμέτωπος με το κύκλωμα του Ευθύμη

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αποκτά νέο εχθρό

Το όραμά τους να δημιουργήσουν ένα θερμοκήπιο ξαφνικά παίρνει σάρκα και οστά. Οι δύο νεαροί φίλοι ετοιμάζονται για το επόμενο επιχειρηματικό τους εγχείρημα το οποίο υποστηρίζει και χρηματοδοτεί ο Ευθύμης Φαρμάκης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης ορκίζεται να σκοτώσει τον Αντώνη

Σασμός-Μανώλης-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

Ο Νικηφόρος κι ο Μανόλης δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, σύμφωνα με το youfly, αφού βλέπουν ότι αυτό για το οποίο πάλευαν χρόνια γίνεται πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Ευθύμης πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια

Ο Φαρμάκης αναλαμβάνει να επενδύσει στην ιδέα του Νικηφόρου και του Μανόλη, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού». Αυτή η συνεργασία θα έχει αρκετές συνέπειες για τους δύο νεαρούς και κυρίως τον Μανόλη, ο οποίος θα μπλεχτεί και σε άλλες παράνομες δουλειές προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά τους γονείς του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close