Σασμός-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Αργυρώ κράτα γερά

Μια μεγάλη αποκάλυψη από την Βασιλική έρχεται στην σειρά Σασμός καθώς η ηρωίδα θα πει στην Αργυρώ Βρουλάκη όλη την αλήθεια για το νεφρό. Πως θα αντιδράσει εκείνη ακούγοντάς την;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Σασμός: Ο όρκος του Μαθιού στην Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μεγάλο μυστικό του παπά και της Ευδοκίας αποκαλύπτεται

Πιο συγκεκριμένα η Βασιλική, αποκαλύπτει στην Αργυρώ στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς για το 2022 που θα προβληθεί στις 22 Δεκεμβρίου, πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή κάτι που η ηρωίδα μόλις το μάθει θα πάθει σοκ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική γίνεται μάνα για την Νάντια

Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Δείτε ακόμη Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Η ίδια θα τα βάλει με τους πάντες που γνώριζαν και δεν της έλεγαν την αλήθεια. Ο Αστέρης με την Αργυρώ, μετά την αποκάλυψη της Βασιλικής έρχονται πολύ κοντά στην σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει τον Πετρή και τον κλείνει σε καλύβα

Τα πάντα όμως θα ανατραπούν μόλις αυτή η σχέση μαθευτεί. Ο Σασμός αποχαιρετά το 2022 με συγκλονιστικές εξελίξεις που αναμένεται να κόψουν την ανάσα! Η συνέχεις στις οθόνες μας….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close