Σασμός-Στέλλα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές και ευχάριστες καθώς θα δούμε πως η Στέλλα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της.

Επιτέλους ξεκόλλησε απο τον Αστέρη…

Πόσες ανατροπές πια σε αυτή την κορυφαία σειρά του ALPHA; Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε πως στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα μαθευτεί πως ο Παπά Μιχάλης εμπλέκεται σε βαρβάτο θάνατο αλλά όπως φαίνεται οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν μετά από αυτό…

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Ευθύμης πιάνονται στα χέρια

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια

Στη συνέχεια της σειράς θα έχουμε ένα νέο ζευγάρι, την Στέλλα και Ευθύμη και σίγουρα μα σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη!  Η ιστορία αρχίζει όταν ο Ευθύμης ζητά από τη Στέλλα να αναλάβει τις νομικές υποθέσεις της εταιρείας του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Τζένη γίνονται ζευγάρι και ο Νικηφόρος λυσσάει

Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

Δείτε ακόμη  Σασμός: Η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Από εκεί και πέρα, η δικηγόρος και ο Φαρμάκης γίνονται στενοί φίλοι και η σχέση τους γίνεται κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Ωστόσο, η Στέλλα θα είναι πολύ προσεκτική στην αρχή, καθώς όλες οι σχέσεις που είχε στο παρελθόν την πλήγωσαν. Θα διστάσει με τον Ευθύμη στην αρχή, γιατί είναι και αυτός ένας άνθρωπος του σκότους που έχει χάσει τον έρωτα στη ζωή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μεγάλο μυστικό του παπά και της Ευδοκίας αποκαλύπτεται

Σασμός: Μαθιός και Στέλλα προχωρούν σε μία επικίνδυνη συμφωνία

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική γίνεται μάνα για την Νάντια

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, προκειμένου να είναι με τη Στέλλα, ο Ευθύμης θα πρέπει να καταπιεί την υπερηφάνειά του και να αναμετρηθεί με το παρελθόν κατά μέτωπο στο “Σάσμο”. Ο Φαρμάκης θα εξερευνήσει νέα εδάφη, αλλά η Στέλλα είναι αυτή που φέρνει την ελπίδα στα σκοτεινά βάθη της ψυχής του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close