Σασμός-Μαθιός-Ευθύμης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός και ο Ευθύμης πιάνονται στα χέρια.

Για τα μάτια σου Βασιλική…

Τα χτυπήματα είναι απανωτά για τους Σταματάκηδες στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού». Ο Φαρμάκης έχει βάλει στόχο του να μπει σφήνα στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου όπου δουλεύουν η μητέρα του Νικηφόρο και η Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Τζένη γίνονται ζευγάρι και ο Νικηφόρος λυσσάει

Σασμός-Ευθύμης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Χωρίς την έγκαιρη επέμβαση των δύο γυναικών, κανείς δεν ξέρει που θα κατέληγε η «διαφωνία» τους. Η όξυνση θα συνεχιστεί.

Ο Μαθιός είναι ανήσυχος εξαιτίας των ανώνυμων μηνυμάτων που λαμβάνει στο κινητό του και έχει απομακρυνθεί από τη γυναίκα του, η οποία έχει τον δικό της πονοκέφαλο:

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μεγάλο μυστικό του παπά και της Ευδοκίας αποκαλύπτεται

Σασμός-Ευθύμης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική γίνεται μάνα για την Νάντια

Τον φόβο της ότι ο Νικηφόρος, επηρεασμένος από τα ξαδέρφια τους, θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας ενδεχόμενης αναζωπύρωσης της βεντέτας. Η ανησυχία της Βασιλικής δεν είναι αβάσιμη, όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Τα ξαδέρφια που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Καλλιόπης για οικογενειακό συμβούλιο, μετά από το άνοιγμα της διαθήκης του Άγγελου, δεν σκοπεύουν να πειθαρχήσουν στην απόφαση της καπετάνισσας για ανακωχή με τους Βρουλάκηδες. Είναι αποφασισμένοι να πάρουν το αίμα τους πίσω και προσκαλούν τον Νικηφόρο να πάρει μέρος στην «επιχείρηση».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close